|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iremkuzeyildiz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iremkuzeyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nis 2015 Saat 08:30 |
Hocam merhaba size bisey danismak istiyorum oglum 5 aylik anne sutu aliyor sadece 7500 kg 65 cm..yaklasik 3 aya yakindir kafasinda hic gecmeyen bi ates var kafasina dokundugumuz zaman yaniyor ama vucudunda bisey yok kafasina her dokunan bu cocugun atesi var diyo ama vucudunu olctugumde 36.37 lerde bunun nedeni ne olabilir
|
|
Irem.kuzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogumdan sonra, beyin gelisimi anormal hizli oldugundan,beyin metabolizmasi cok yuksektir. Bu yastaki bir cocugun vucudunda, en fazla enerjiyi, Beyin tuketir. Bu sebeple, bas sicak olur, NORMALDIR..
SAKIN, eskileri sacmaliklarina, yalanlarina, cahilliklerine kanip, bebeklerin kafalarina "Takke, baslik, sapka " takmayin. |
|
![]() |
|
iremkuzeyildiz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iremkuzeyildiz
Tesekkur ederim hocam yenidogdugundada sapka takmamistim suandada evde oldugu surece takmiyorum zaten..sadece her kucagina alanin bu cocuhun kafasinin atesi var demesinden bikmistim artik rahatladim
|
|
Irem.kuzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk milleti; anadan dogma, doktordur.
Tibbi bir sual sorun, her Turk cevap verir, ama ellerine bir Keman verin ve "sunu calarmisin?' diye sorun, "calamam" der. Sadece doktor olsalar neyse; Mubareklerin hepsi: Spor(bilhassa Futbol) otoritesi, Hakem, Gazeteci, Politikaci ve Avukattir.. Bu konulari sorun, hepsi bulbul kesilirler. 1cm, kac milimetredir diye sorun, bilmezler. 8x9'u bile bilmezler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iremkuzeyildiz
Evet biz turk milleti olarak her konu hakkinda bilgimiz vardir bilmeselte yol tarifi bile yapabiliriz..3 yasinda bi kizim var tek basima buyutmus olmama ragmen surekli ayni seyleri duydugumda icime kurt dusuyodu suan rahatladim
|
|
Irem.kuzey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|