Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak agrisi
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2015 Saat 00:49
Merhabalar Kadir hocam.
5yasindaki oglum son haftalar her gripleri kulak agrilariyla bitiyor bir hafta once iliadin bactrim bitirdik.yine kulak horlama hadsafhada gunduz yutkunurken bogazim aciyor diyordu..bu yil ilk defa bu kafar cok burun mu tikali.cok grip oldugu icin odemdenmi bilmiyorum.cok zor nefes aliyor.agzinin icini goruyorum dili damagina yapisiyor ve titretiyor.ates koku pas yok..zaten onceki aksam iliadine baslamistim tahmin ettim kulak agiracak diye ama bu sabahki dozu damlatamadim. .az once kulak agrisi ile uyandi kustu.temizledim.iliadin damlatmistim fakat agri kesilmedi.damla oztakiye gitmedigi icin durmuyor cunku.ilave doz damlattim hala agrisi var.agri kesici olarak dolveni icmedi baska ne verebilirim odem cozucu etkisi olan ?
Hocam Kbb Mehmet Seyitogluna gotursem mi bu kulak agrilarindan illallah geldi ikihaftada bir .

Düzenleyen kıvanç - 26 Nis 2015 Saat 01:48
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118971
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2015 Saat 08:20
Dr. Mehmet Ali Sehitogu'na gidebilirsiniz.
Yukarı Dön
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2015 Saat 20:19
Dr.Mehmet Ali Seyitogluna 1hafta sonra gidebilecegiz.
    Son durumu.uz soyle;
    Kulak agrisindan dolayi 3 gunluk iliadin kullanimimiz dun aksam bitti. Gece yine horuldayarak nefes aliyor.rahat uyuyamadi.gunduzde agzi acik nefes aliyor.
    Bugun bol tuzlu su siktim burnuna .
    Dun aksam da gozlerinin agrisindan sikayet etti. sabah heriki gozde kirpik aralari capakli (ama acamayacak kadar degildi), kizarik ,sulanma mevcut,kasinma mevcut.

1-    Yarin tekrar iliadin baslayayim mi?
2-     Goze ilac tobrased kullanayim mi?
3-    Okula gidecegi icin tedaviyi nasil planlayayim bilemedim.(gonderme derseniz gondermeyeyim.)
...emeginize saglik.

Düzenleyen kıvanç - 27 Nis 2015 Saat 22:13
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118971
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2015 Saat 23:27
1- Iliadin baslayabilirsiniz.
2- Goz(ler)de capak olursa, her iki gozede Tobrased damlatin.
3-Okul?? Siz karar verin. Ates yoksa, genel durumu iyi ise gidebilir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.