|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismail efe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail efe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2015 Saat 14:21 |
iyi gunler doktor bey. 3 ay 20 günlük bir erkek bebeğim var. 10 gündür yesil ve mukuslu bir sekilde ishal. genel durumu iyi ara ara karni agrisi yasiyor ve agliyor ayrica kusmasi çok fazlalasti su gibi kusuyor. dogum kilosu 3400 suan 7500gr.bebeğimi 5 gün once acile goturdum gaita tahlili yapildi ve nadir amip kistleri cikti flagly adinda bi şurup verdi fakat tehlikeli oldugunu uzman bir doktorla gorusmesi gerektigini soyledi gorustu ve surubu bize recete etti. ben tedirgin oldugum icin bu surubu almak istemedim ertesi gün tekrar özel bir hastaneye gittim ve doktorla gorustum 3aylik bebektr amip kisti olmayacagini soyledi tekrar gaita yapildi ve amip kisti degil rota virusu oldugunu soyledi. drops adinda bi ilac yazdi 4 gündür kullaniyorum fakat hala kakasi ayni. dun baska bir hastanede tekrar gaita tahili yaptirdim ve nadir amip kistleri cikti. ne yapacagimi bilmiyorum hangi doktora inancagimi sasirdim bebegim icin endiseliyim. istahsizligi var ve kakasini gunde 1kez zorlanarak yapiyor yaptgndada ishal ve mukuslu. flagly şurubu kullansam zarari olurmu? dropsyede bitinceye kadar devam etmelimiyim? bir yol gosterin sasrmis vaziyetteyim. ayrica kusmugu ve kakasinin kokusu ayni. bir yanlisim olduysa affola iyi gunler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
HICBIRINE INANMAYIN......
1- Bu yasta Amip olmaz!! Bu yasta "yesil kaka" cok yeme belirtisidir, beslenme aralarini acin, duzelir. 2- RotaVirus oldugunda: Kusma ve Ishal ayni anda olur. Diger butun ishallerde, once kusma olur, arkasindan, kusma gecer, ishal baslar.. Amip ishallerinde; hic KUSMA OLMAZ... Verilen hicbir ilaci kullanmayin... Muhtemelen, hafif bir Rotavirus ishali geciriyor, ilaci yoktur, KENDILIGINDEN IYILESIR.. Sadece, su kaybini onleyin, devamli su icirin. Diyeti yoktur. |
|
![]() |
|
ismail efe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail efe
doktor bey peki vucut kokusyla kakasinin kokusu neden ayni plastik gibi kokuyor yogun bi koku var vucudunda baska bi hastaligin habercisi olamaz degilmi? ayrica drops kullaniyorum demistim kokuyu o yapiyor olabilirmi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail efe
ayrica bu amip kisti sudan bulastigini soylemisti doktor. ben bebegime kaynatmadan tatli su iciriyordum bunun bi etkisi varmidir? cevplarnz icin cok tesekkur ediyorum ilaclari birakip kendi haline birakiyorum bu doktorlari anlamak cok zor alah sizin gibileri eksik etmesin basimizdan cok sagolunn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazi gidalar, hem teni, hem kakayi kokutabilir, gecicidir. Kalici olursa; Metabolizma hastaliklari dusunulur.
Amip kisti sulardan bulasinca, o suya korkunc miktarlarda insan diskisi bulasmis demektir, butun o mahalle ve hatta sehirde, herkez hasta olur. Gecin bu sacmaliklari, bu zamanda, Turkiye gibi bir memlekette bile olmasi cok zor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|