|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haz 2015 Saat 20:32 |
|
|
![]() |
|
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir hocam merhaba,
5 yaşındaki kızımın gözleri yaklaşık 10 gündür kızarıp, kaşınıyor. beyazında da bazen (kaşıdıktan sonra, ya da ağlayınca) kızarıklık oluyordu ama hemen geçiyordu. Fakat çevresindeki kızarıklık ve kaşıntılar bir türlü geçmedi, sizin yazılarınıza dayanarak her hangi bir ilaç kullanmadım, ellerini ve yüzünü temiz tutmaya çalıştım ama hala geçmedi. Göz doktoruna götürmeli miyim, önce size sormak istedim. Diğer taraftan 24 aylık oğlum da yaklaşık 10 günden beri grip, 2 gün ateş yaptı, sonrasında ateşsiz, ağız kokusuz devam etti. dilinde de pas lekesi gibi bir görünüm olmadı hiç. serum fizyolojik sürekli kullanıyorum ama geceleri sürekli tıkalı, akıntı çok az oluyor artık, fakat geceleri serum fizyolojiğe rağmen nefes alırken ciddi enerji harcıyor. bu konu ile ilgili de değerli fikirlerinizi öğrenebilirsem çok sevinirim. Teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazen; Goz bozukluklarinda, bu tip sikayetler olabiliyor, bir Goz doktoru gorsun.
Geceleri cok sikisirsaniz; Iliadin burun damlasi kullanabilirsiniz. 3 gun sadece, bir tarafa, 3 gun sadece obur tarafa; 2 ser damla damlatin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
hocam illiadini gribinin başında kullanmıştım 3 gün, hafif çapaklanması olmuştu, şimdi tekrar kullanmamın bir sakıncası olmaz değil mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 gun dahi ara vermisseniz, kullanin. Tek tarafli 3 gun kullandiginiz icin, bir sikinti olmaz, ara vermenide gerekmez. sadece ayni tarafa; pespese, 3 gunden fazla damlatmayin.. Burun tikanikliklarinda, her iki deligide acmanin bir anlami yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|