Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gida zehirlenmesi karin agrisi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgida zehirlenmesi karin agrisi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cennettekus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 338
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gida zehirlenmesi karin agrisi?
    Gönderim Zamanı: 18 Haz 2015 Saat 23:30
2 yasindaki kizim bugun sabah 6 itibariyle ogurmeye ve kusmaya basladi  3 gun once dolaptan cikardigim baligi yapmistim yanindada sut icti fakat elektrikler kesikti 6 saat boyunca sanirim balik bozuldu brn onu dusunemedim o an fakat 3 gun once yemisto bugun ortaya cikmasi garip degilmi?  tum gun kusmasina mudahaleetmedim aksama kadar birsey yemedi aksam su istedi icer icmez suyu kusunca emedur fitil yaptim fakat bu seferde karnim agriyor diye kivrandi halsizlesti mide bulantisi durdu yemek yedi suan fitilin etkisi gecinde halsizlik tekrar basladi kustu iki defa atesi yok sadece halsizlik ve mide bulantisi var kusmayi durdurmayi dusunmuyorum fakat paranox fitil versem olurmu agrisini gidermesi ve halsizlik icin yoksa emedur fitilmi yapiyim yine?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2015 Saat 07:09
SAKIN; Ne kusmayi durdurun, nede agriyi kesin... Verdiginiz her ilac, kusmayi onler ve arkadan gelecek olan ishal daha siddetli ve uzun sureli olur. Ayrica; miroplar atilamadigi icin, bir muddet sonrada ATES cikar.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Haz 2015 Saat 07:10
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2015 Saat 01:57
Hocam bu sabah itibariyle hastaligi gecti ne kustu nede ishal oldu dun sancili bi sekilde kaka yapmisti sumuksu degisik bi kaka ondan sonra iki kere daha kustu fitile ragmen ve mikrop atildi sanirim vucuddan...

ben konuyla alakasiz olacak ama yeni baslik acmak istemedim 2 ay once grip oldum gecti cok sukur fakat sol kulagimda hala hicbir rahatsizligim olmamasina ragmen ugultu var sanki su varda icinde egilip kalktikca basincla pompalaniyor dol kulagim sag kulagim gibi isitmiyorda cok denedim fakat bi turlu o ugultu gitmedi burnum tikali degil gayet saglikliyim kulagimin icinde ne olabilir zarda herhangi bir sorunmu olustu aceba kulagimi muayene ettirmeliyim sizce cok rahatsiz oluyorum sesten
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2015 Saat 02:09
Gecirdiginiz Gripten sonra; Oztaki borunuz kapanmis ve tam acilmamis... 5 gun: Iliadin sprey(eriskin) gunde:2x2fis, kullanin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2015 Saat 07:53
Cok tsk ederim hemen baslicam illiadine..
Hocam affiniza siginarak 2 sorum daha olacak.. agustos ayindaki grip asisi krese baslayacak oglumu kreste bulasacak griplerden ne denli korur?

Oglumun bagisikliligi cok dusuk süt ve sut uruneri asla tuketmiyor 2 senedir ugrasiyorum soguk sut dondurma herseyi denedim azicik pipetli cikolatali sutlerden iciyor hemen karnim agriyor anne diyor hazmedemiyor gegiriyor zorlayamiyorum yogurt ve peyniride sevmiyor fakat et ve et urunlerini cok seviyor devid 3 ampul her sene veriyorum fakat sut icmeyinde kemiklere isleyecek kalsiyum olmuyor kalsiyum tableti tozu ignesi tavsiye edermisiniz cok caresizim :(
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2015 Saat 18:32
Grip asilari, SADECE; "Influenza viruslarina" karsi savunma saglar. Zaten digerleri, Influenza virusleri kadar tehlikeli olmadiklarindan, onemleri yoktur. Birakin, gecirsinler..

Bagisikligi "dusuk" olsa idi, bebeginizi;daha ilk 6 ayda kaybetmis olurdunuz. Bunu kim yumurtladi ise, "Halt etmis"...
Laktozsuz sut denedinizmi??
Kalsiyum tozlari; hem tamami emilmez hem kabizlik yaparlar. En son caredirler. Igne??? 1950'lerin sarlatan doktorlarin; "Kemik igneleri" diye vurduklari Kalsiyum igneleri hic bir ise yaramazlar.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2015 Saat 01:23
Denedim icmiyor hicbir sekilde sevmiyorda sipraktin verdim en fazla 100 ml icti rekor boyu kisa bir oglum olacak cok uzgunum :( belkide dunyada hic sut tuketmeyip boyu uzun olan cocuklarda vardir diye kendimi teselli ediyorum :) bide cinko vitamin deneyim bakalim boyunda 2 3 cm uzama oldugunda biraksam surubu dogru yapmis olurmuyum cunki fazlasi zarar diye okudum yazilarinizdan birde supravitmi zinco mu tabsiye edersiniz?

cok tesekkur ederim cevabiniz icin..

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2015 Saat 02:03
Zinco kullanmayin.. Et-yumurta tuketen bir cocukta, Cinko eksikligi olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.