Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bezi artik dolmuyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbezi artik dolmuyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bezi artik dolmuyor
    Gönderim Zamanı: 04 Tem 2015 Saat 01:38
merhaba hocam,oglum 4 mart dogumlu  ( 3.500 kg dogdu)
su an 7.200 kg

fransadayim ben ve son bi haftadir ozellikle3 gundur çok sicak yaniyoruz
oglum  çok terliyor

çisli bez sayisi gittikçe azadi ve bugun  hiç idrarini yapmadi( kakasi normal herzamanki gibi )
su teklif ettigimde içiyor,az once uyutamadim su ve inek sutu karistidim onuda içti 80 ml kadar , su iyetinemi içti sut mu onu bilmiyorum :)

bi yerde hata mi yapiyorum yeterli sivi almadigi içinmi bezi kuru : (

sivi olarak sumu teklif edeyim sutmu

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2015 Saat 07:10
Idrarla cikmasi gereken siviyi ter ile attigi icin, idrari azalir. Bu sual her yaz sorulur..
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2015 Saat 22:50
hocam ogluma su teklif edince deli gibi içiyor biberonu zor  çekiyorum agzindan
sadece anne sutu alan bebek, sutum var saniyorum ama hava çok sicak , tek ince bodyle duruyor gece gunduz
acaba su yerine sut versem dahami iyi olurki, susama sebebi açlikmi sicaklamasimi yyada iksidemi onu bilemiyorum

Düzenleyen MaRaL - 07 Tem 2015 Saat 23:10
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2015 Saat 05:28
Tabiiki su yerine sut vermeniz daha iyi olur. AMA, genede aralarda suda icsin.
Kakasina bakin, sert, top-top kakalar yapiyorsa, ac kaliyordur. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2015 Saat 09:58
tesekkurleer hocam
kakasi her zamanki gibi civik hiç sertlesmedi
dediginiz gibi yapayim

,az once tarttirdim saglik ocaginda
1 haftada 120 gr almis

Düzenleyen MaRaL - 08 Tem 2015 Saat 11:25
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2015 Saat 00:19
Ne diyelim!!! Gozunuz aydin..
Allah sevdigi kulun; esegini once kaybettirir, sonrada buldururmus.. Sizinkisi o hesap, zaten cocukta ters giden, onemli bir sey yok!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.