|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhterem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Tem 2015 Saat 23:42 |
İyi geceler hocam
Kızım 23 eylül 2014 te 3700 gr 50 cm olarak dünyaya geldi. ilk 10 gün gayet iyiyken 25 günlük oldugunda ağlamaları çogalıp atopik dermatit oldu. 40 günlük iken idrar yolu enfeksiyonu gecirdi bu süre zarfında her daim ağladı. ( nitrit + idi ) O günden beri hep ağlayan bir cocuk oldu , her daim gazı varmıs gibi davranıyor , uyku düzeni hiç yok . Emme problemi var . Emerken kendini sürekli geriye atıyor istemiyor ilk 5 ay sürekli uykuda emzirdim. yalancı meme , biberon tutmadı . Yani çogu kişiye göre huysuz bebek , bazı kişilere göre besin alerjisi var . 3.5 aylıkken gaitada kalpropektin baktırdık , süt alerjisine bakıldı ama hepsi negatif. Yumurta testi filan yaptırmadım bu yasta doğru sonuc vermiyor diye . Artık ağlamaktan göbegi dışarı fırladı , bazen yediği besinlere göre poposu pişiyor . Aclıktan mı ağlıyor , uykusu mu geldi hala cözemedim bir türlü . bana ne yapmamı önerirsiniz ? bu huzursuzlugundan dolayı gelişimi tam olarak güzel ilerlemiyor . Şimdi 8.2 kilo ve 69 cm |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle besin allerjisi degil.. ya gazi vardir, yada ac kaliyordur. Gaz cikarma ise yaramazsa, ilave besleyin.Zaten kilosu az!!Kesin ac kaliyor.
Bu yasta allerji oladigi gibi, hicbir Allerji testide bu yasta yapilmaz. Yapilanlarin hepsi; "tamamen duygusal"!!! |
|
![]() |
|
muhterem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gazı oluyor gazı olduğu için de emmek istemiyor . Besin alerjisinde besınler barsakta gaz yapar diyorlar , hep teşhis o yönde oldu . Gaz için bu aylarda ne önerirsiniz peki ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebek gazinin sebebi; HAREKETSIZLIK'tir..
1- Niye ameliyatlardan sonra koca insanlari bile kaldirip yurutuyorlar? 2- Niye 4-5. Aydan sonra, cocuk donmeye baslayinca, Gaz sikayetleri bitiyor? 3- Niye, bebekler otomobil veya puset'e binince susuyorlar?? Siz bakmayin Turk doktorlarina, onlar hastaliklarin olusumu hakkinda hicbir sey bilmezler.. Dunya'da bir tek Turkiye'de, Tip Fakultelerinde, bu konularin anlatildigi; "Fizyopatoloji" dersi okutulmaz.. Fizyopatoloji bilmeyen doktor, sacmalar ve sahtekarlik yapar. Adam olan, merakli olan doktor, bir Fizyopatoloji kitabi alirda okur. Turkiye'de oyle doktor nerde!!!. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|