|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eki 2015 Saat 21:29 |
Iyi aksamlar kadir bey, oglum 43 aylik ve krese yazdirdim gitmeden once 1 ay boyunca okula gidecegini guzel vakit gecirecegini anlattim cok heycanliydi basladi 1 2 gun mizmizlandi sadece daha sonra sorunsuz gitmeye basladi yaklasik 3 haftadir gidiyor fakat bu hafta krese gitmemek icin bahaneler uretiyor evde cok agrasiflesti kardeai dogdugundada boyle olmustu hersey yoluna girmisken kres baslayinca tekrar hortladi icindeki canavar o uysal bana devamli seni seniyorum annecim diyen cocuk seni artik istemiyorum deyip kardesine durduk yere vuran cocuga donustu okula biraktigimda bana donup opucuk atip giderdi simdi bana bakmadan arkasini donup gidiyor..
ogretmenine soyledim okulda cok cekingen oldugunu ve kendini ifade etmek istemedigini soyledi (zaten evde bana ben ogretmenimle konusmicam onlara boyle bakicam diyor)icine kapanikmis evdede tam bi canavar sastim kaldim ne yapayim sizde bana bir fikir verin lutfen bu durum duzelirmi zamanla :( Ozel krese gonderiyorum siniflari 19 kiaiymis 3 tane ogretmen varmis sordugum herkes cok memnun kresten yakindan ilgileniyorlar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uc kagitlarini yemiyecek ve okula birakacaksiniz. Taviz yok.
|
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Cok tsk ederim bu cevap benim icin yeterli..
|
|
![]() |
|
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[url=http://hizliresim.com/48Zq70]
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Hocam 1 ay olmasina ragmen oglum okulda arkadaslariyla ve ogretmenleriyle hic bir sekilde konusmuyor tuvaleti geldiginde eliyle tutuyormus oyle anliyormus ogretmenleri cisi geldigini. kresin pedagoguyla gorustum mutizm oldugunu soyledi 6 yasina kadar duzelir korkulacak birsey yok ozguven sorunu olan cocuklarda olur dedi.. oglum 2 gun once hic altina yapmazken gece altini islatti şok oldum okulla baglantili olabilirmi?
Gitmek istemiyorum anne diyor ama israr etmiyor gitmen gerekiyor dedigimde tamam anne okula gidicem sonra buyuyup ise gidip para kazanicam diyor giderken hic sorun cikarmiyor. evde yasindan buyuk seyler soyluyor oynuyor durmak bilmiyor ama okulda agzini bicak acmiyor bu durum beni cok uzuyor acaba bir gun okula gitsem benim yanimda acilirmi? Yada tersmi teper? Nasil bir yol izlemem gerekiyor sizce? Oglum hep boyle icine kapanikmi olacak hicmi konusmayacak :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin, okulda iken, gozune gozukmeyin..
Simdilik bu sekilde bir takip edin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Hocam oglumun agrasifligi kalmadi fazla gayet iyi fakat okulda hala konusmuyormus 2 aya yaklasacak ozellikle ogretmenleriyle goz kontagindan kaciniyor tuvaletini bile soylemiyormus ogretmenleri anlayip tuvalete goturuyormus ogretmenleri oldugu icin arkadaslariylada oynamiyormus disarda arkadaslariyla ve anneleriyle gorustuk gayet guzel oynadi cok aktif bir cocuk hatta arkadaslari "aaa anne bak yagiz konusabiliyormus gordunmu?" Diye sasirdilar..
ertesi gun okulda yagiz bizimle hic konusmuyor bana kusmus diyorlarmia annelerine.. sastim kaldim aceba yardimmi almamiz gerekiyor? yada cocuga nasil davranmamiz gerekiyor yol gosterin ltfn :(? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyle-boyle, zamanla alisacak.. Onemli olan, siz karismayin, mudahale etmeyin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|