|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ramazcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 18:51 |
Hocam ogluma bakteriyel enfeksiyondan dolayi antibiyotik kullandik iki kutu farkli marka(digeri fayda etmeyince)arka arkaya dr birde bagirsaklari bozulmus diyerek poliviti ilave etmisti antibiyotik kullanimi sonrasi bugun 6 kez kaka yapti mukuslu sulu degil bagirsak florasimi bozuldu acaba ne yapmaliyiz(birde dr maflor vermisti ilaci kullanmadim antibiyotikle bir belkide kullamayarak hata yaptim bi yazinizda antibiyotik ishallerinde kullanmak gerek diye okumustum yanlis hatirlamiyorsam) birde poliviti kullanmadim daha dr bagirsaklari bozulmus diyerek verdi oglum 23 aylik 15 kilo emiyor ama yemek cok seciyor sizce kullanalim mi istah acmak amacli birde balik yedirmeye calisiyorum ama yinede balik yagi takviyesi onerirmisiniz oneririseniz hangi marka cocuguma bos yere ilac kullanmak istemiyorum cocukta bikti cunku kusura bakmayin hocam degerli vaktinizi aliyoruz ama sayenizde bilincleniyoruz
![]() Düzenleyen Ramazcan - 31 Eki 2015 Saat 19:10 |
|
Aybarsın Annesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Reflor, Maflor gibi barsak florasi bakterilerini ihtiva eden ilaclari, antibiyotik alirken kullanirsaniz, bu bakterileride oldurursunuz ve hicbir etkileri olmaz.. Bu tip ilaclar, antibiyotik ishali basladiktan sonra ve antibiyotikler kesildikten sonra verilirler..
Yani antibiyotiklerle birlikte kullanmadiginiz iyi olmus, yoksa ishal duzelmeyecek ve kafaniz daha beter karisacakti. Balik ile ilgili cok anlattim. Mogolistanda, Nepalde, kim ne baligi yiyor??? Yerse iyi olurda, yemezse, bir facia degil. 1 yasindan sonra, sadece senede 1 defa; 1 Ampul Dvit3 icirmeniz yeterlidir/. Cok okumaniz lazim, cok! |
|
![]() |
|
Ramazcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne deseniz haklisiniz hocam o halde mafloru kullanayimmi sadece kaka sayisi fazla antibiyotik biteli nerdeyse 3 gun olcak birde hocam oglumun ve benim tirnaklarimizda beyaz cizgiler var aradim ama forumda bulamadim bununla ilgili mesajinizi neden olabilir herkes yorum yapiyor cinko eksikligi vardir filan diye yemekte cok secen biriyiz oglumla emiyor kusura bakmayin yoruyoruz sizi ama sayenizde dun oglum dustu acile gittik hemen yorumda yazilarinizi okudum acilde tomografi cekilcekti cektirmedim cok sukur bugun iyiyiz iyiki varsiniz
![]() Düzenleyen Ramazcan - 01 Kas 2015 Saat 15:26 |
|
Aybarsın Annesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Antibiyotigi biraktiktan sonra, ishali devam ediyorsa, Maflor'u kullanin.
2- Tirnak cizgileri asirlardan beri sorulan en luzumsuz suallerden biridir. hicbir anlami yoktur. 3- SAKIN; Turk Cocuk Doktorlarinin, hicbir yorum, uyari veya makalelerini dikkate almayin. Daima, kendilerine bir cikarlari varsa, boyle yazilari yazarlar. 4- Ellerinde olsa; MR bile cekmek isterlerdi.. Bunlar boyle namussuzlardir. Norolojik arazlari olmayan cocukta, Rontgen bile gerekmez. Ama, gaye baska!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Aybarsın Annesi
|
|
![]() |
|
Hocam tekrardan merhaba kusura bakmayin rahatsiz ediyorum ama anne yuregi iste ici rahat etmiyor oglum antibiyotik ishalini atlatti fakat dilde once yesil sonra sarimsi bir tabaka oldu 23 aylik emiyor buna benzer bir soruda karaciger enzimleri hakkinda bir yorum okudum hastanin annesi sormus boyle olunca korktum sizin tavsiyenizle once bactrim sonra yine hasta arkasindan menacef adinda bir antibiyotik daha kullandik boyle riskli bir durum yoktur dimi hocam birde oglum toprak ve kalem ucu yiyor sizce demir eksikligi devam ediyor mudur degerler iyi demistiniz ilaci kestim yine ayni seyleri yapiyor simdiden tesekkurler hocam ilginize
![]() Düzenleyen Ramazcan - 04 Kas 2015 Saat 23:25 |
|
Aybarsın Annesi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Butun yorumlari aklimda tutmama imkan yok.. Ne sordugunuzu anlamadim.
2- Demir eksikligi hakkinda; daha evvel bir konusmamiz mi oldu? Orada ne dedimse odur. O yaziyi iyi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|