Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronsiolit teşhisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBronsiolit teşhisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
umrangurbuz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umrangurbuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bronsiolit teşhisi
    Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 23:23
Merhaba hocam, kuzenimin bebegi için yazıyorum.
16 aylık kız bebek boy 80 cm, kilo 10 kg, öksürük ve aşiri hirilti var, gece öksürük artmış sabahta nefes alamadıgını duşunerek doktra goturmuşler. Bronsinlit teşhisi konmuş. Ventolin buhar vermişler. 7 gün hastane de yattı, çıktıgının 15.günü hala şikayetleri devam ediyormuş. Ve bu hastalıktan önce sobalı evde kalmışlar tek oda sıcak diger yerler soguk oldugu için etkisi olmuştur diyorlar. Ama ben ogluma hep sızin taktikleri uygularım elhamdl. Şimdilik iyi. Ben sogukla cocuk hasta olmaz dedikçe millet hep ilgisiz anne oldugumu söylüyor. Cok teşekkurler simdiden hocam önerebileceginiz bir kaç tavsiyeniz olursa cok memnun oluruz. Çok zor durumdalar artık.
Yukarı Dön
umrangurbuz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umrangurbuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 23:24
Bronsiolit yazacaktım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2016 Saat 06:18
Soba ile ne alakasi var!!!  Sobali zamanlarimizda, boyle sahtekar Turk doktorlari olmadigi icin,
bu salakca teshislerde yoktu!!
Bronsiolitte, Ventolin verilmez. Ventolin'in icini bir okuyun.
Zaten basiniz hep, okumadiginiz icin belaya giriyor.
Grip veya Bronsilitlerde, bir Astim ilaci olan Ventolin kullanilirsa, durum daha kotu olur..
 Hele 12 yasindan kucuklerde, asiri tasikardi yaratarak, ani olumlere bile sebep olabilir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.