Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bronşit salgını
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbronşit salgını

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gülün adı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gülün adı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bronşit salgını
    Gönderim Zamanı: 19 Oca 2016 Saat 17:29
sayın hocam merhabalar...size şu sıralar herkeste karşılaştığım vehim hastalık bronşit hakkında bi sorum olacaktı..hocam merak ediyorum eskiden insanlar grip olurdu neden şimdi her  grip göğüse iniyor çevremde büyük küçük ne kadar insan varsa ciğerden kötü kötü öksürüyo ben ve eşim dahil:((((hocam bu bronşit salgınmı yoksa insanlarda yenilen içilen şeylerin zararından dolayı sağlık kalmadımı geçekten kaygılanıyorum gelecek için...en sağlıklı insanda bile bir sürü hastalık var...sizin bu konudaki kıymetli görüşünüzü almak istiyorum  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2016 Saat 19:26
"Bronsit" bulasici bir hastalik degildir ki, SALGIN yapsin..
Turk doktorlari; Grip teshis ememeye yeminlidirler. ASLA Grip teshis etmezler.
zararli olan, bu namussuz doktorlarin verdikleri ilaclardir..
Eski maillerden;  yapilan; " Sahtekaligin  4 Safhasi " ile ilgili yazilarimi okuyun.
Butun bunlar verilen ilaclarla oluyor.
8 seneden beri anlatiyorum..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.