|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
makisko ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2016 Saat 22:59 |
Merhabalar Kadir bey 15 haftalık kızım cumartesini gününden beri ishal bir kere kustu anne sütü+mama takviyesi ile besleniyor ishali hala devam ediyor ishali kötü kokulu ve balgamlı şeklinde doktorunu aradım önemli değil diyor ama size danışmadan içim rahat etmiyecek ihmal etmek istemiyorum vitasanol vitamin ve bio gaia damla kullanıyoruz (biogaia 6. Ayına kadar kullanın demişti doktor) sizce ne yapmalımyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118637 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
VitaSanol, olabilirde; kutusunu bir okuyun; gunde ne kadar vermeniz gerekiyor, iyi okuyun..
Iceriginde olan Vitaminler; 1 olcek=5ml'mi, yoksa 1 olcek=10ml'mi??? Bio Gaia; tamamen bilincsizce verilmis bir ilac. Kesin. Ishal icin sakin ilac, hele Antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
makisko ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vitasanol için doktor 5ml kullanmamı söylemişti zaten kutusundada 5ml yazıyor bende o şekilde veriyorum ama bugün 4. Gün hala isali devam ediyor kaka testi falan yaptırmamız gerekirmi ne zamana kadar beklemeliyim doktoruda telefonda bişey yapmaya gerek yok dedi fakat içimde hiç rahat değil
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118637 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Unuttum soylemeyi, ishal varken Vitamin suruplari verilmez. Hicbir sey gerekmez. Hayret; akli basinda bir doktorunuz varmis, bu kadar vidi-vidi'ya ragmen ilac vermemekte direnebilmis.
|
|
![]() |
|
Tekrardan merhaba kadir bey yarın 7. Gün ve hala ishali devam ediyor 2-3 gündğr vitamin vermiyorum günde 10-15 kere yapıyor diyebilirim 2 gündür sancısıda var uykusundan bile uyanıp kakasını yapıyor şuan bile ağlıyor durum böyle oluncada insan korkuyor gerek yok dediğiniz için gereksiz yerede götürmek istemiyorum hastaneye tekrardan sormak istedim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Barsaklardaki mikroplar atilana kadar devam eder. Beraberinde; kusma olmadigi icin, bir su kaybi OLAMAZ.. Merak etmeyin. Hastaneye giderseniz, aptallar; Antibiyotik verirler. Kakalarin arasindaki bakterilere nasil gidebilecekse!!
|
|
![]() |
|
Kadir bey ishalimiz hala devam ediyor vitasanol vermiyorum ama d vitamini bebekler için önemli diye biliyorum vermeye başlamalımıyım birde doktoru geçmezse getirin kaka tahlili yapalım demişti yani 1-2 güne götürücez galiba ne gibi bir tutumumuz olsun ilaç verirse birde mama için bir öneriniz varmı ağtamil conformil kullanıyoruz acaba ondan olabilirmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin o "tahlil" palavralarina kanmayin.. Inanmazsaniz, babasinin bir parca kakasini su ile karistirip, sulu kaka haline getirin, bakin laboratuvarda hemen "Amipli Dizanteri" teshisi koyacaklar. Sormayi unutmusum.... Kaka sayisi gunde kac defa??? Eger; 7'den fazla ise, ishal denilebilir, az ise, cok yedigindendir. Eski mailleri okuyun. Turkiye'deki mamalari bilmiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|