|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
betuldem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2016 Saat 07:24 |
Hocam öncelikle size çok çok teşekkür etmek istiyorum bizi bu kadar aydınlattığınız için. Siz olmasanız bu ay içerisine önce kulak sonra da Boğaz enfeksiyonu nedeniyle 2 kez antibiyotik içmiş olacaktıkki ikisine de gerek olmadan oğlum iyileşti. Yalnız sunu sormak istiyorum Boğaz için gittiğimiz doktor Boğaz'da bekletilebilir fakat kulak enfeksiyonu olduğu Zaman kesinlikle beklemeyin antibiyotiği verin çünkü beyne çok yakın menenjit filan geçirebilir dedi. Haliyle çok korktum. Menenjit kulakla ne kadar bağlantılı size sormak istiyorum çünkü ben de anladım ki çok doğru bilgi vermiyorlar bize maalesef
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra!!! Onun demek istedigi olay: Otojen Beyin absesi... Orta Kulak iltihabi olacak... Keriz KBB doktorlarinin verdigi "Kulak damlalari" ile is daha beter olacak, dis kulaktaki butun kir ve mikroplar, Orta Kulaga bulasak, Purulan Otit olusacak....... Aylarca tedavi edilmiyecek, kulaktan aylarca, cerahat akacak, ancak ondan sonra, etraf dokusu eriyecek, sonra kemik dokusu eriyecek, gene hic tedavi edilmeyecek, ancak aylar hatta seneler sonra, kemik eridikten sonra, cerahat, beyin zarlarina erisecek, ondan sonra olabilir!! Anladinizmi, pustlugu!!! Nasil da korkutuyor!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|