|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ÇİTOS ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 281 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mar 2016 Saat 22:23 |
Kadir Hocam merhaba.7 yaşındaki oğlumun kafasında 2 hafta önce traştan sonra oluşan sadece alt bölgede-ensesinin üstündeki saçlı deride kızarıklık ve kabuklu beyaz pullar var.kaşıyor arada.nohut büyüklüğündeydi.gittikçe yayılıyor.fil derisi görünümünde.öneriniz ne olabilir?resim atmayı beceremedim hocam😔.saygılarımla
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Foto eklemek için aşağıdaki linkte bulunan bilgiler size yardımcı olacaktır, geçmiş olsun... http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41257&title=fotograf-yukleme |
|
![]() |
|
ÇİTOS ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 281 |
TEŞEKKÜRLER
![]() |
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen Gamze - 03 Mar 2016 Saat 21:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikrop kapmis. Muhtemelen, ufak bir sivilce vardi, kasiyip ustunu kopardi. SADECE; Batticon surun..
|
|
![]() |
|
Kadir hocam merhaba.3 aydır geçmedi bu saçlı derideki sorun.siz izinliydiniz.soramadım.büyün kafa derisı pul pul dökülmeye başlayınca korktuk.cildiyeye götürdük.önce 3 gün 2×1kullanacağımız betasalic losyon la konazol şampuan haftada 2 kere yıkansın dedi.3 günden sonra nibulen losyon 1×1 devam ettik.2 hafta donra kontrole çağırdı.geçme olmazsa ağızdan tedabi ekliycem dedi.hiç bi deyişim olmamıştı.terbisil 250 mg.tb 1×1/2 ekledi.nibulen losyona devam dedi.1 ay kullanıp tekrar gidicez.siz döndünüz.dizin görüşünüz bizim için çok değerli.resim de atıcam.ilaç öncesi ve sonrasını(yani şuanki halini).sizin önerdiğiniz baticonu kullandık tabi.fakat kızarıklık artıp bölgedeki saçları dökülmeye başlayıp kafasını komple pullu dökübtü sarınca korktuk hocam.önerilerinizi bekliyorum.saygılarımla
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|