|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2016 Saat 18:09 |
merhaba hocam,
7 yasındakı kızımı sızden ogrendıgım bılgılerle buyuttum..1-2 kere ancak kullanmıştır antıbıyotık..ateş ve grıp ıle ılgılı yazılarınızı okudum ve uyguladım hep başarılı sonuçlar aldım..tekrar teşekkürler.. fakat hocam 2 yasındakı oğlum her ay durmadan hastalanıyor..atesı 39- 40 lara kadar çıkıyor..hocam en son 15 gun once ateslendı..1 hafta boyunca ateş dusurucu dışında hıcbır mudahelede bulunmadım.bal lımon ve sf kullandım sureklı.fakat en son 1 hafta boyunca ateş dusmeyınce dr a goturdum antıbıyotık verdı..daha 1 hafta oldu bıtelı. bu 2 yasına kadar bu sekılde 3- 4 hastalık gectı..her seferınde 1 haftalık ugraslarım sonuç vermeyince antıbıyotık kullanmak zorunda kaldm.. bugun yıne ateslendı ateş 39.5.. hocam tekrar antıbıyotık kullanmak ıstemıyorum..ama 1 hafta dırenıyorum sonuç hep aynı oluyor..artık bu konuda cok yoruldum hocam..bı yerde hatamı yapıyorum..oğlumda neden hep bu taobla yaşanıyor.. bu sefer ne yapmalıyım..lütfen yardımcı olun |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her halde ben anlatamiyorum...... Agizda; pis koku ve dilde pas tabakasi olmadigi surece, ates kac gun surerse sursun, Antibiyotik gerekmez. Siz ilk gunde gitse idiniz gene o antibiyotik yazilacakti!!! Turk doktorlarinin kafasi baska turlu calismiyor... " Ates varsa, Antibiyotik ver!!! "
Boyle doktorluk olmaz ama ne yaparsinizki, orasi Turkiye!!! Karar veremezseniz, bir "Tam Kan Sayimi" yaptirin...WBC:17'den yuksek gelirse, antibiyotik baslayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Mar 2016 Saat 22:37 |
|
![]() |
|
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba hocam,2 yasındakı oğluma kan sayımı yaptırdım...wbc 17 den dusuk cıktı..
2 gun once ateslenmısti..39.7 ye kadar cıktı ..hıc müdahale etmedım..dun gece 38.5 lerdeydi..gunduzude 38-38.5 arası ateşle gecırdık.basından berı hıc ateş dusurucu vermedim.. bugece yatırırken nefes alısında hışırtı farkettım.. daha once 1.5 yasında da hışırtılı nefes ve ateş sorunumuz olmuştu..ventolın ve pulmıcort vermıstı dr.. bu durum hastalığının ılerlerdıgı anlamına mı gelir? bu tabloyu sf,bal lımon ve coldmıx ıle gecırebılırmıyım? hışırtılı nefes benı endıselendırıyor hocam..ne yapmalıyım? teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Ventolin ve Pulmicort'u vermeyin.. SAHTEKARLIGIN; 3 Safhasini iyi ogrenin.. Sadece, benim dediklerimi yapin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|