|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2016 Saat 23:33 |
merhaba hocam, oglum 1 yasinda
haftalardir evimize giren virusle savasiyoruz butun aile fertleri bu sefer sira kuçuk oglumdaydi sabah uyandigindan beri ateis vardi,mudahale etmedim çok yorgun be halsizdi aksama ates dusurucu vereyim tam uyusun dinlensin sabaha kdr diye dusunurken aksam 17 de tavana bakip titremeye absladi, dudaklari morardi , agzindan çok kuçuk damlaciklar halinde kopukler çikdi saate bkmadim uç bes dk surdu hastaneye gittik dr anlattiklarima havale deil dedi , yaklasik olarak sizin dediklerinizi soyledi onemsiz dedi atesden kaynaklandigi için turkçesi titreme gibi bisey frisson dedi yasadigimiza .. ( fransadayiz ) en son 39.7 gormustum ben , zaten yuksek olan ates neden bize bunu yaptiki :( biliyorum siz normal ve onemsiz bisey oldugunu savunuyorsunuz ama anne yuregi iste çok korkdum bi yanda bu arada oglum iyi biseyi yok sadece çok asiri yorgun :( simdi bu havale miydi deilmiydi,eger oylese bundan sonra nasil davranmalyim , havale riskimiz 6 yasina kdr devammi edicek:( |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada atesin sebebi farenjit + bronjit dedi dr, burnundan goguslerine kdr dolu dedi:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atese bagli havale gecirmis, hicbir sey yapilmaz.. Ilk sayfada; YAZARLAR kisminda, benim makalelerim arasinda, ates ile ilgili makaleleri okuyun. Hicbir sey yapmaniz gerekmiyor. Kan sayimi yapildi ise; Lokosit(WBC) degerine bakin; 17'den yuksek oldugunda, Antibiyotik gerekebilir. Ayrica; antibiyotik gereken durumlarda; agizda pis bir koku ve dil ustunde kalin bir pas tabakasi olur.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkurler hocam
yapilmadi hiçbisey,kan tahlilide yapilmadi bakan dr viral dedi sadece agri kesici yazip gonderdi,1 hafta surer çocugun hali dedi atesden kormayan ben panik oldum havaleyi gorunce ,hepde okudum sizde ama yasamak farkli oluyormus:( bugun de takip eden çocuk doktoruna goturdum havaleden korkup çocugu hastenelik ettigim için guldu bana biz anneler için kabus olan bu havale doktorlar için bisey demek deilmis iki gundur bunu anladim insallah tekrarlamaz diyorum yinede tekrarlarsa daha sakin olmaya çalisicam ... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates ile ilgili, makale listesinin, en altinda, Ates ile ilgili olan makalemi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|