|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mucize ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2016 Saat 04:33 |
Merhaba Doktor Bey,
Bu sorumu geçmiş maiillerde coresatinin kullanmayı önermediğinizi görünce sorma ihtiyacı hissettim. çünkü şuan 4 aylık oğlan bebeğimde, 2 haftalıkken yüzünde isilik görüntüsünde olan bişeyler çıktı ancak doktorlar olur böyle şeyler yenidoğan bebeklerde geçer dediler.Ancak ben bu kızarıklıların daha azacağı inancındaydım ve nitekim öyle oldu.Zavallım kalşımaya çalışıyor ve suratı daha da kızarıyordu.Şuanki bebeğimin aylık kontrollerini takip eden doktor, yüzü için coresatin verdi.5 gün ya da 1 hafta kadar kullanmamızı ve arada bir de kullanabileceğimizi söyledi.Kafasındaki yoğun konak için de cildiyeye yönlendirdi.Cildiye kafası için kantaron yağlı bir karışım verdi, şampuan verdi ve kafasına ve yüzüne fucidin h ve coresat,n sür dedi. 10 gün içinde geçer daha erken geçerse de kullanmayı bırak dedi. Ancak kafasındaki konak kalmadı o bikaç gün içinde bitti.Yüzü de sıylam oldu geçti.Ancak coresatini önermediğinizi okuyunca biraz moralim bozuldu.Geçtiğimiz günlerde de diz arkasında resimdeki gibi birşey çıktı.elimledokunduğumda pürüzlü sıyır sıyır kuru gibi. resime de bir zahmet bakar mısınız lütfen? Siz ne derdiniz bu durumda? Teşekkür ederim.Allah razı olsun sizden. http://i.hizliresim.com/Xkd2DO.jpg http://i.hizliresim.com/g8Xj4Q.jpg http://i.hizliresim.com/0nyb8V.jpg Resimleri küçültemeyi bilemedim.Çok özür dilerim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri sicak tuttugunuz icin olmus... Hicbir krem iyi gelmez.. Coresatin gibi Sedef kremleri bile iyi gelmez, paraniza yazik.. Bilhassa ev icinde; takke, corap+patik giydirilenlerde cok sik gorulur. Her gun banyo yaptirin, alnini ellediginizde, elinize terli gelmeyecek sekilde, giydirin ve oda sicakligini ayarlayin.. Sizinkisi artik sicak tutmaktan ziyade; "Pisirmeye tesebbus"e girer.. ANCAK: deri degisecek, alttan yeni deri gelecek, ancak o zaman duzelir.. Her bir halta, ILAC/KREM veren Turk doktorlarini fazla ciddiye almayin.
|
|
![]() |
|
Mucize ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hergün banyo yaptırıyorduk hocam. Ama sıcağa fazla gelemeyen bir çocuk olduğunu sonralardan gördüm.evimizde petek çok düşük derecede yanıyordu ve kış ayıydı.Ona rağmen olmuş anlaşılan...Cevabınız için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
Hocam merhaba..coresatin gorunce yazmak istedim ben de pembe olanini kullanmistim gecen yil ama bir kac kez ve cok minik parcalar alip elimde ovalayarak bebegime surmustum baska da kullanmadim oldukca pahaliya almistim ilaci tabii dr.vermisti.atpk egzama diye vermisti nerden bileyim cocugu sicaktan pisirdigimi sizi okuyunca anladim hatta diyete bile baslayacaktim oyyle demisti dr.zaten artik o doktora gitmeyecem ozel diye gidiyoruz ama yazdigi ilaclar bile cok pahali...hocam peki bu coresatinin ne gibi zarari olmustur oglusuma gerci cok fazla kullanmadim ama ogrenmek isterim.tesekkur ederim sevgiyle kalin..
.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunaydin!!! Anladinizmi simdi; Niye, uc kurusluk Ultralan'i yazmazlar da Coresatin yazarlar!!!
Niye; Ultralan piyasada bulunmaz??? Devlet-Doktor-Eczaci cetesi ellerini sizin cebinizden asla cekmezler, cekmeyecekler.. Nerde ucuz ilac var, hepsinin defterini duruyorlar. Zarari??? Kesenize!!
2006 Kurban Bayraminda, Ilac firmalari 300 doktoru, "Navigator of The Seas" gemisi ile 1 haftalik Karayip gezisine goturduler.. Sosyetik doktorlar, Universite hocalari yaninda, bakanlik mensuplari da vardi.. Soygun: Organize!!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Mar 2016 Saat 18:45 |
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
Cook sagolun doktor bey inanin buraya uye olan anne babalarin dualari sizinledir eminim....yegenimi sizin yazdiginiz sadece 3 liralik ilaciniz iyilestirdi onun icin ayrica konu acip yazacagim,yazacagim ki okuyan herkes anlasin...ewet ozel hastaneye gidiyoruz daha cok ilgilenilsin diye daha sorunu anlatmadan tahliller....elimizi verince kolumuz da gider oldu.sizin ellerinizden opuyorum sizi seviyorum size guveniyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|