|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2016 Saat 18:23 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam mrb kızım 43 aylık 102 cm 14,5 kilo istahsiz ve burun kanamalari var die tahlil yaptırdım , tahlil sonucu degerlendirirmisiniz dr kansızlık olduğunu söyledi normalde günde 500 ml süt içer sebze ve et yemeği yer ek olarak birşey yapmamma gerek var mi tsk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117912 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resmen atiyor.. O aptali bir daha gorurseniz, bu yasta HGb degerinin kac olmasi gerektigini bir sorun.. 2yas-5yas arasi cocuklar icin, HGB siniri:
11.5-13g/dL araligindadir.. Onun niyeti baska!! Sizi korkutup, her ay doktora gitmenizi saglamak istiyor.
|
|
![]() |
|
Kan değerleri boy kilo herşey normal dimi herhangi bir sıkıntı yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117912 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilosu normal. 8cm boy fazlasi var, o yuzden zayif gorunebilir, bir onemi yoktur. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam affiniza siginiyorum tahlillerinin bir kısmı bugün çıktı bi bakabilirmisiniz tsk ediyorum , hocam şimdi internetten baktım kas sistemi rahatsizliklarinda düşük olur diyo, bnm kizimda kasları gucsuz gibi surekli düşer diğer çocuklar gibi koşmuyor kasları çok gucsuz alakalı olabilir mi
Düzenleyen aslhn - 23 May 2016 Saat 18:59 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kas hastaligi oldugunda, yerde otururken, yardimsiz ayaga kalkamaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|