|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Karubf ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2016 Saat 21:21 |
Hocam iyi aksamlar.06.03.2015 dogumlu kizim 36. hafta 33 haftalik degerleri ile dogdu anne karninda gelisim geriligi var idi.Dogum kilosu 2140kg 44 cm 31 cm bas cevresi.Hic mama vermedim on gun oncesine kadar anne sutu aldi.Gun icerisinde cok buyuk istahsizlik sorunu yok.Ozellikle sizin sut urunleri tuketimi ile ilgili tavsiyelerinize uymaya calisiyorum.Su an 10.3 kg 85 cm Kilo acigini birturlu kapatamadik ne yapmaliyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyu, normalleri 4cm gecmis. Kilosu da, yetisir. Muhim olan, her ay , az da olsa kilo almasidir.
|
|
![]() |
|
Karubf ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oncelikle yanitiniz icin tesekkurler.Kizim uc aydir kilo almiyor bu ay anne sutunden de kestim sanki daha zayif geliyor gozume.Inek sutunu iciremiyorum sekerli soguk,ilik her turlu denedim.Anne sutunu biraktigi icin zayiflar mi?Gun icerisinde yemeai gayet iyi aslinda ama dogdugundan bu yana uyku duzeni yok daha dogrusu uyku ihtiyaci yok zorlamazsam uyumayabilir.Dun aksam 17.00 de kalkti gece 03.06 da uyudu bu duzensizlikte kilo alimini etkiler mi?Onerileriniz benim icim cok onemli.Simdiden tesekkurler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sut veya sutlu gida almazsa; sadece "Karni doymus" olur.. Karin doyurmak ile; "beslenmek" ayri seylerdir.
Gerekirse, zorlayin, ac birakin, o sutu icirin.... Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
Merhabalar hocam. Benim OĞLUM 6aylık 7kilo 200gr. 67cm. Sadece anne sütü alıyordu 2 aydır mama veriyorum. Sizi yeni tanıdım okudum inek sütü de verdim. Fakat çok fazla emzirmeme rağmen doğduğundan beri çok kilo alamadı. Mamayı ve sütü de sık sık vermek istiyorum ama fazla içmiyor. Dogum kilosu 3kilo 640. Herkes çok ufak olduğunu söylüyor. Kilo aldırmak için ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1cm boy fazlasi, 600gram kilo eksigi var. TIPI BOYLE.. Bu yasta artik mama gerekmez, anne sutu yetmediginde, kutu sutleri ile takviye yapin.
|
|
![]() |
|
Hocam selamlar,kizimin durumundan size bahsetmistim.Iki yasiminizi 86cm 11.4 gr ile tamamladik yasitlarini yakaladi sayiyorum kiloda.Sizin onerileriniz ile sute alistirmaya calisiyorum ancak cok fazla hareketli gun i erisinde hic durmuyor artik bunada sukur siyoriz.Sormak istedigim.meyveli kutu sutlerin sut degeri hakkinda dusunceleriniz sade sutu eliyle iterken mey eli sutu icen cocuk rahat birakilmalimi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Meyvali sut: sadece biraz daha pahali o kadar....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|