|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatyil84 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2016 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2016 Saat 20:27 |
Kadir Bey iyi akşamlar.Öncelikle yazılarınızı etkilenerek takip ediyorum.Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Oğlumda baş dönmesi ile başlayan kusmalar oldu.Ardından 39.5 ateş ve ishalli dışkılama oldu.Ateşi yükselince çocuk doktoruna gittik.CRPsi 7.05 ve WBCSİ 5.64 çıktı.oğluma 3 saat ara ile dönüşümlü olarak ateş düşürücü ve augmentin antibiyotik verdi.oğlumun boğazında kızarıklık olduğunu söyledi.ishalli dışkılama hünde 2-3 kez oluyor.oğlum 2010 doğumlu hocam.Değerli bilgileriniz ile beni aydinlatirsaniz çok mutlu olurum.Saygılar
|
|
Fatos
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Antibiyotigi kullanmayin.. CRP, her turlu "doku yikimi" hadisesinde yukselir.. Esas muhim olan; Lokosit(WBC) degeridir. WBC: 5,64 gibi cok dusuk bir degerde.. Belliki virutik bir hadise var ve hala Antibiyotik veriyor.. Ne diyeyim.. Turk doktorlarinin Tibbin en temel bilgilerini bile ogrenmeleri bakalim kac ASIR alacak!!! Cok sart olmadikca da; sakin atesini dusurmeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ara 2016 Saat 02:55 |
|
![]() |
|
Fatyil84 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2016 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim.ateşi 37lerde seyrediyor.ilaç vermiyorum (önceki mailleriniz okumuştum).çok sağolun.
|
|
Fatos
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|