|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2017 Saat 15:52 |
Kadir Bey merhaba, 28 aylık kızımın 2 gün önce birden başlayan yüksek ateşi var günün 20 saati ateşli mumkün olduğunca düşürmedim paranox fitil 2 kez uyuyamadıği icin verdim ama düşürmedi. yok denecek kadar az öksürük ve sanırım geniz akıntısı var sürekli yutkunuyor. Hastaneye götürmedim griptir diye bende de var zira. Aklıma takılan idrar yolu enf. olabilir mi çünkü ateşlendigi gün idrarıyla kaka artığı çıkmış oysa çok dikkat ederim temizliğine. ağızda pis koku dilde pas yok. her ihtimale karşı bactrim alıp kullansam mı. singulair toz kullanıyoruz bu arada.size sorarak kullandık.
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Idrar Yolu enfeksiyonu(IYE) olsa, ATES, idrar kacirma, idrar yaparken, agri-yanma, sik sik idrar yapma gibi sikayetleri olur. Sakin, Turk doktor kafasi ile is yapmayin. Singulair'i de kesin.. Sadece; Limonlu bal, Serum fuiz ve ColdMix kullanin.. |
|
![]() |
|
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey teşekkür ederim, ilk ateşimiz olduğunda sormuştum ağrıyor acıyor mu diye o gün evet dedi, dün sordum hayır dedi, beze devam ettiğimizden sık idrar yapmadığinı düşünüyorum. Singulairi iyileşinceye kadar mı keselim yoksa hepten mi? Astım atağı? geçirmiştik 2 kez sonra başlandı ilacı kullanalı 8 ay oldu bir daha solunum sıkıntımız olmadı. ben de size danışmayı düşünmüştüm 1 yıl kullanıp bırakıyormuyuz (burdaki uzman aklıyla:))
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Hocam hakkınızı helal edin, ilminizi ve vakit gibi bir zenginliği bizimle paylaşıyorsunuz, hem de aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmak zorunda kalarak, hakkınızı ödeyemem. Sağ olun, var olun.
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesin.. Bu sekilde, ilk kullanim gereklimi idi, yoksa yanildikmi bu sekilde belli olacak..
|
|
![]() |
|
Peki hocam sağ olun, güç veriyorsunuz bana. Yoksa yamyamlar kapıda bekliyor yemek için. Geçen eczanede d vitamini alırken bana 28 liralık sprey d vitamini üretmişler onu pazarlamaya çalıştı. eczacılık kongresinde anlatmıslar bizim 3 liralık ampul iyi emilmiyormuş:))yeni yıldan sonra reçetesiz pahalı olanı satacaklar ucuza reçete isteyeceklermiş
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hep soyluyorum... "Tezgah" basinda, Saglik bakanligi var!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|