|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yso
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 2 ay gece beslenmesiGönderim Zamanı: 31 Oca 2017 Saat 16:42 |
|
Kadir Bey 2 aylık oğlum var anne sütü alıyor.dün gece uyuyakalmışım bebeğim tam 5saat emmeden kaldı.bukadar uzun süre beslenmeden kalması sorun yaratırmı kan şekeri düşmesi sonucu komalık olması gibi.tabi herzaman olmuyor gündüz 2 3 saatte bir emziriyorum.gece 4 5 saat beslenmemesi sorun yaratırmı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2017 Saat 07:33 |
|
Bu yasta; Kan sekeri dusmesi OLMAZ... O sadece yeni dogan doneminde olan bir sey.. Zaten aciksa idi, yeri-gogu agliyarak yikardi!!! Acikinca, aglar.. Oyle saat tutmaniz bile gereksiz.. Asiri beslerseniz, "Altin sarisi" olmasi gereken kaka rengi; "yesil'e" doner. Cok okumaniz lazim.... Makalelerimi ve Forumdaki cevaplari okuyun.,
|
|
![]() |
|
yso
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2017 Saat 08:00 |
|
Kadir Bey oğlum ilk ay 1kg aldı.2.ay sadece 700gr almış hemşire az dedi ondan sık sık emzirmeye çalışıyorum.sizcede az mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2017 Saat 19:01 |
|
Niye az olsun... 35 seneden beri anlatiyorum, Turkiye'deki saglik personelinin lafi ile is yapmayin!! Hele bu son sozum ona; "Saglik Reformleri" ile acilan Saglik ocaklarindaki hemsireler, sirf kendi doktorlarina is ciksin diye: - Boyle, "kilo almiyor" diye,
- Bas cevresi; kucuk veya buyuk diye aileleri korkutuyorlar.. Yerseniz!! Siz ben ne diyorum, onlara bakin.. Cok okuyun. En bastaki YENI: "Erken Ergenlik" yazimi okudunuzmu??
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|