Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Avamys Ateşi/Gribi Önler Mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAvamys Ateşi/Gribi Önler Mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hopelf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hopelf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Avamys Ateşi/Gribi Önler Mi?
    Gönderim Zamanı: 15 Mar 2017 Saat 01:48
Değerli hocam; 3.5 yaşında oğlum her ay ayın 25inden sonra burun tıkanıklığı ile başlayan -eğer anlaşılır anlaşılmaz illiadin ya da otrivine kullanılmaz ise ciğerlere inip nefes darlığı, öksürük ve ötmeye sebep olan- garip bir rahatsızlık geçiriyor. Önceleri grip denip antibiyotikleri verilen çocuğa en son bu krizlerin sürekli ayni tarihlerde olmasından dolayı astım teşhisi kondu ve ona göre bir tedavi başlandı. (Yalnız sıkıntıyı yaz aylarında sürekli denizde olduğundan mıdır bilmiyorum çok hafif atlatıyordu) Ataklarında kesinlikle ateş yok. Hatta bu kış hiç ateşlenmedi.. Soğuğa kara kışa çıkarıyorum, hasta çocuklarla oturup kalkıyor ama o tarihlerin dışında hiç hastalanmıyor. Merak ettiğim şu ki avamys tarzında ilaçlar ateşlenmeyi önlüyor mü? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2017 Saat 07:07
Butun "mevhumlari" nasil bu kadar karistirmis olabilirsiniz, hayret!!
1- Avamys; ASLA ates dusurmez..
2- Avamys, burundan kullanilan bir cins allerji ilacidir. Icerigi:"Fluticasone" aktif maddesidir ve resmen
KORTIZONDUR!!
Bu ilaci bilhassa sahtekarlar, Griplerde kullanarak, gecici "sahte iyilik halleri" yaratarak, halki kandirmak
icin kullanirlar..
3- Bu sebeple, Gripleri de ONLEMEZ..

SAKIN bu ve buna benzer, kortizonlu spreyleri Griplerde kullanmayin..
Cocugunuz astim filan degil, popolarindan uyduruyorlar...

"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi okuyunuz...
Sahtekarligin 1. Safhasini;  pek guzel sekilde size yutturmuslar.. Su anda; Sahtekarligin 2. Safhasi
uygulaniyor..
Bunun arkasindan; Sahtekarligin 3. Safhasi gelecek.... Bir gece aniden, cocuk nefes alamaz olacak,
Ambulanslarla hastanelere kosturup, "Hava" alacaksiniz!!!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.