|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dege ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kas 2017 Saat 23:17 |
merhabalar kadir hocam yine bir sorunla koştum size lütfen yardım edin. Oğlumun 2hafta önce soğuk algınlığı vardı burnu akıyordu ve nefesi yoğun hırıltılıydı alamıyordu,doktora gittik burun damlası ve antibiyotik verdi sadece burun damlasını ve serum fizyolojik yaptık.şimdi 1haftadır gözünde sarı ve yeşil yoğun çapak var 2 gündür uykuda göz kapakları yapışıyor ağlayıp uyanıyor. Bugün göz doktoruna götürdük çapak için Azyter 15mg göz damlası verdi 3 günlük. asıl durum 21 aylık oğlumun 3 derece astigmat olduğunu söyledi şok olduk, görmeyle ilgili bir rahatsızlık sezmemiştik oğlumuzda. babasındada astigmat var sürekli gözlük takar,bu kalıtsal bir durummu sürekli gözlük takmak zorundamı olucak. biraz bakınca bulanık görme gibi etkileri var şimdi düşünmeden edemiyorum nesneleri cevresini nekadar net görüyor diye. astigmat gözlükle birlikte derecesi ilerki yaşlarda düşermi hocam? oğlum çok hareketli asla izin vermiyor yüzüne dokundurtmaya göz damlasını bile ağlayıp kendini atıyor sadece bi damla yapabildik :( lütfen yardım edin nasıl bir yol izleyebilirim bu durumda. gözündeki çapaklanma için bir tavsiyede verirseniz çok sevinirim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baska bir Goz doktoruna veya bir merkezde gosterin..
Capaklanma icin; Tobrased goz damlasini 5 gun, gunde:4x1 her iki goze damlatin. Goze damla yaparken, sakin gozunu acmayin, kapali gozun pinarina damlatin, ilac iceriye girer.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Kas 2017 Saat 04:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|