|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslihumabaris ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2017 Saat 19:44 |
Hocam kolay gelsin kızım 19 aylık 12 kilo 86 cm
Daha öncede size sormustum buradaki dr kizimda kansızlık var (hgb10.9) karaciğerinde 2 CM büyüklük var diye Akdeniz anemisinden cokyaga kadar teshisler koyulmuştu ama sizden öyle olmadığını öğrendim Allah'a şükür . Şimdi ise sorunum kızım 3 aydır taş gibi kabız hergun yapıyor ama 1 saat ikiniyor sırılsıklam terliyor çok ağlıyor en sonunda azıcık ama taş gibi kaka yapıyor . Elma pirinç muz gibi şeyler yemiyor hergin en az 700 ml süt içiyor tam yağlı zaten yiyeceklerine ekstra tereyağ ekliyorum duphalac da kullanıyorum ama geçici çözüm oluyor ertesi gün aynı gene yani 19 aydır hiç normal kıvamlı kaka yapmadı hocam ya cıvık yada kabız hasta olunca ishal oluyor.Simdi size sorum ise burdaki Dr ciğer sorunu ,kabızlık iştahsızlık birarada araştırılması lazım çölyak yada kolon kanseri türü olabilir dedi inanmadım ama size sormak istedim bu durumun altında bir hastalık yatıyor olabilirmi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin o ahmaklara inanmayin!! Bildikleri 3 tane hastalik ismi var, onune gelene o teshisleri yapistirirlar.. Barsaktaki Probiyotik bakterilerdeki dengesizlik yapabilir. Her ogununde, yiyebildigi kadar yogurt verin ve gunde 1 defa; 1 paket Reflor tozunu yogurtlarina karistirin. |
|
![]() |
|
Aslihumabaris ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun hocam olmasaniz napariz
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|