Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dışkı sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDışkı sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslihumabaris Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 62
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslihumabaris Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dışkı sorunu
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2017 Saat 19:44
Hocam kolay gelsin kızım 19 aylık 12 kilo 86 cm 
Daha öncede size sormustum buradaki dr kizimda kansızlık var (hgb10.9) karaciğerinde 2 CM büyüklük var diye Akdeniz anemisinden cokyaga kadar teshisler koyulmuştu ama sizden öyle olmadığını öğrendim Allah'a şükür . Şimdi ise sorunum kızım 3 aydır taş gibi kabız hergun yapıyor ama 1 saat ikiniyor sırılsıklam terliyor çok ağlıyor en sonunda azıcık ama taş gibi kaka yapıyor . Elma pirinç muz gibi şeyler yemiyor hergin en az 700 ml süt içiyor tam yağlı zaten yiyeceklerine ekstra tereyağ ekliyorum duphalac da kullanıyorum ama geçici çözüm oluyor ertesi gün aynı gene yani 19 aydır hiç normal kıvamlı kaka yapmadı hocam ya cıvık yada kabız hasta olunca ishal oluyor.Simdi size sorum ise burdaki Dr ciğer sorunu ,kabızlık iştahsızlık birarada araştırılması lazım çölyak yada kolon kanseri türü olabilir dedi inanmadım ama size sormak istedim bu durumun altında bir hastalık yatıyor olabilirmi ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2017 Saat 19:49
Sakin o ahmaklara inanmayin!! Bildikleri 3 tane hastalik ismi var, onune gelene o teshisleri yapistirirlar..
Barsaktaki Probiyotik bakterilerdeki dengesizlik yapabilir. Her ogununde, yiyebildigi kadar yogurt verin ve
gunde 1 defa; 1 paket Reflor tozunu yogurtlarina karistirin. 

Yukarı Dön
Aslihumabaris Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 62
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslihumabaris Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2017 Saat 21:27
Çok sağolun hocam olmasaniz naparizSleepy
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.