Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tukuruk kisti mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTukuruk kisti mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bilmelmuhtem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bilmelmuhtem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tukuruk kisti mi?
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 05:23

Hocam bu nedir sizce?
Butun arsivinizi okudum tukuruk kisti tek yakin cevap gibi geldi.
Bebek 3 aylik 7100gr dogar dogmaz antibiyotik aldi ben de 3 hafta kullandim sonrasinda. Burda doktor candida albicans dedi 1 haftadir nstatyn kullaniyoruz cocuk hala emmek istemiyor.
Bugun tekrar gittik senin memene de krem lazimdi dedi ilaci tekrar verdi. Ki gercekten meme ucunda cekilme gibi aci var 2 gundur.
Ben artik dusunmekten cok yoruldum. Cocuk emse umrumda degil ama uykulu hali disinda emmiyor.
Bu dis etindeki iki beyaz nokta da ayri hikaye..

<a href="https://hizliresim.com/y02jYn">[/IMG]

Düzenleyen Bilmelmuhtem - 10 Oca 2018 Saat 05:31
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 20:10
Bu kadar APTAL bir doktoru, nereden buldunuz???
1- Dogar dogmaz ne antibiyotigi???  
2- Antibiyotik kullandiginiz icin, bebegin bagisiklik sistemini alt-ust ettiniz, tabiiki MANTAR (Candida)
yerlesir!!!
  Bu Allahin aptali doktor tam bir sahtekar.. Once hasta ediyor, sonra tedavi ediyor.. 
3- O resimdeki olusumlarin hicbir onemi yok.. Dis etindekiler; Ebstein Pearl denilen olusumlardir,
bebeklerde olur ve kendiliginden kaybolurlar..
Bu salak doktordan uzak durun.. Tabiiki cocuktaki Candida sizin meme ucunuza da yerlesir.. Sizi de
KASTEN hasta yapti!!! Meme uclarina, mantar kremini, her meme emisten SONRA surun ve meme
vereceginiz zaman da SAKIN silmeyin... 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Oca 2018 Saat 20:13
Yukarı Dön
Bilmelmuhtem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bilmelmuhtem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 21:34
Cok tesekkurler hocam.
Londrada yasiyorum ben dogumum sirasinda 12 saat suyumu patlatip hicbirsey yapmadan beklettiler sonunda da ben enfeksiyon kaptim cocuk da atesli dogdu 38.4 
Hemen antibiyotik tedavisi uyguladilar damardan verildi 1 defa ve devam etmediler.  Genel olarak bir sorunumuz olmadi dogumdan sonra ama bu ara emmemesi beni tuketiyor. Umarim dediginiz gibi kaybolur gider beyazliklar. 
Cok tesekkurler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.