|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deniz22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2018 Saat 21:49 |
merhaba Kadir Bey
Oğlum 5 yaşında Geçen hafta hafif burun akıntısı vardı birde sabahları sadece öksürüyordu . Ben ateşi olmadığı için pek başta sizin grip için uygula dediğinizi yapmadım yani Ateş olmayınca pek umursamadım sonra 23 nisanda biraz ateşi çıktı ve ilaçsız ateşi düştü o gün gün boyunca başka ateşi olmadı ama bayram olduğu için babasıyla baya gezmiş akşam olduğunda ateşi tekrar çıktı ama bu seferi baya yüksekti.ertesi gün bal ve limon verdim bu seferde kustu o gün 3 kere kustu ama ateşi hafif vardı genel durumu cok halsizfi ve öğün başını kaldırmadı yastıktan . Dün bira iyi olup ayaklandı ama gene akşama doğru halsizleşti ve ateşi çıktı ve bugün gidip kan tahlili yaptım Lökosit. 6.1 Eritrosit. 4.3 Hemoglobin 12.6 PDW 8.4 LYM-PH. 54.4 Mono%. 11.5 Hocam kan tahlilini değerlendirimisiniZ şimdi sen teşekkür eserim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lokosit: 6.1 Kesinlikle Antibiyotik gerekmiyor. Mono yuksekligi: E.M. isaret ediyor olabilir. Oyle ise; 1 hafta ates yapar. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
deniz22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba
Oğlumun iki gündür ateşi yok ama sürekli devamlı öksüyor (abartamıyorum iki öksürük arası saydım 10 saniye)arka arkaya sürekli öksürüyor buruna serum fiz ,sırtınada sürelkli vicks sürüyorum .iştahı olmadığı için bal ve limonu zorla içiyorum ....öksürüğü beni korkutuyor ne yapmalıyım şimdiden cook teşekkür ederim ALLAH sizden razı olsun |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oksuruk sizi korkutmasin!! Oksuruk sayesinde, mikroplar asagiya inip, Akcigerleri istila edemiyor. Sicak su buhari, Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix'e devam edin. Yatarken, yastigini (bas ucunu) yukseltin. SAKIN Turk doktorlarina kanip, oksuruk kesici ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Yok hocam size sormadan bir yer götürmez ve hiç bir ilaç kullanmam hocam
Yalnız hocam az önce baktım sankibitaz ateşi var ....soluk sayısının artması ateşlinin yükselmesindemmi kaynaklanıyor yoksa başka bişeyden mi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates; vucut savunmasidir, sakin Turk doktorlarinin gazina gelmeyin.. Cocuk rahatsiz olmadikca da, asla ates dusurmeyin. Ates ile ilgili yazilari mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba
Size ne kadar dua etsek az ALLAHsizden bin kere razı olsun sizin sayenizde canımızdan daha kıymetli olan çocuklarımızı doğru teşhislerinizle ve en önemlisi büyük bir sabırla bizi dinleyip sorularımızı bıkmadan usanmadan verdiğiniz emeklinizden dolayı ne kadar teşekkür etsek az ...ancak elimşzden size dua etmekten bişey gelmiyor ALLAH herşeyi gönlünüze göre versin... Önce RABBİM sonrada sizin sayenizde oğlum 6 gün hastalığımdan sonra bugün iyileşti Ayağa kalktı ,eski Neşe'si ve iştahına kavuştu .bizi bu çağın doktorlardan verdiğiniz bilgiler sayenizde yolumuzu aydınlattığınız için tekrar cok teşekkür ederim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|