|
kan testi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2018 Saat 19:33 |
merhaba 36 yaşında bayanım kan testisonucumu değerlendiriseniz sevinirim.
ldl kolestrol 166 mg/dl ref.değ.40-130 kolestrol total 238 m/ 0-200 eGFR (CKDEPI) 86,58 ML/DK/1,73 DK >90 SODYUM Na 138 u/l 136-146 demir 61 ug/dl 60/180 d vit 13,50 n/ml 14-60 folat 6,10 ng/ml 4,63-204 b12 572 pg/ml 187-883 insülin 5,2 mU/L 0-17 sonuçlara göre ne önerirsiniz.bu sonuçları hiç bir doktora henüz göstermedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118897 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her gun muntazam yuruyus yapin.. Kilolu iseniz, kilo vermeye bakin. D vitamini seviyeniz, her Turk vatandasinda oldugu gibi DUSUK!! Toplam; 2 ampul Dvit3, 1 ay ara ile icin.. Eylul ayinda, tekrar olcum yaptirin. Bu yaz firsat buldukca gunese cikin..
|
|
![]() |
|
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben son Dokuz ayda toplam 13 kilo verdim 72 den 59 a düştüm ama diyetisyen kontrolünde değil kilo vermem hala gerekirmi bıraktım sadece dikkat ediyorum ama hareket yok malesef ldl yüksek çıktı tehlikelimi sizce ilaç ikullsnmak istemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118897 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilonuzu muhafaza edin.. AMA, mutlaka yuruyus yapin.. LDL yuksek ama, bu demek degildir ki; yarin Kalp krizi gecireceksiniz!!!!! Hele bir; kilo kontrolu ve yuruyuslere vucudunuz nasil tepki veriyor, ona bakilir, ilaca sonra karar verilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|