Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İdrar yolu enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İdrar yolu enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Leyla Taş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Leyla Taş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İdrar yolu enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 09 Haz 2018 Saat 16:29
Değerli hocam lütfen yardımcı olur musunuz kime güveneceğimi şaşırdım artık doktor değiştire değiştire bir hal olduk çocuğuma yine iye denildi lütfen sonuçlara bir de siz bakar mısınız eritrosit 1-2, nitrat negatif, lökosit  4-5 protein 
Reaksiyon (pH)
6.0

4.7 - 7.8

Protein
15

-

Glukoz
*
Negatif

-

Keton
5

-

Bilirubin
*
Negatif

-

Ürobilinojen
0.1

norm

Kan (Peroksidaz İle)
*
Negatif

-

Lökosit Esteraz Akt.
*
25WBC\ul

-

Nitrit
*
Negatif

-

Eritrosit
1-2

Lökosit
4-5
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2018 Saat 19:04
IYE yok...
Her zaman soyluyorum.. Turkiyenin bazı cocuk doktorlarina inanmayin.. 
Bu pustlar uc kurusluk cikar icin, her halti yerler.. 
Iste boyle: 4-5 Lokosit goruldu diye hemen IYE teshis ederler..
Turkiye'nin sahtekar Laboratuvarlari hic Lokosit gormeseler bile; 4-5 Lokosit goruldu diye yazarlar, zira
 isin RACONU bunu icap ettirir..
Denemesi kolay: O laboratuvara; idrar gorunumunde, "Cay suyu" gonderin, onda bile 4-5 Lokosit 
gorurler..Ondan sonra da; bunun gibi SALAK doktorlar IYE teshis ederler.. 

Düzenleyen Siddartha - 10 Haz 2018 Saat 00:10
Yukarı Dön
Zehraws Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zehraws Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2018 Saat 21:50
Hocam merhabalar kızım 6 yaşında ve neredeyse 3 yıldır sizin sayenizde ilaçsız büyütüyorum. İlk defa size özel olarak bir şey danışmak istiyorum. Kızım pazartesinden beri hem idrarını yaparken yanıyor diyor hemde grip belirtileri geçiriyor. Burun tıkanıklığı hapşırma ateş gibi. İdrar testi ilk yaptırdığımızda nitrit negatif protein negatif lökosit 4-5 ve 4 epitel görüldü yazıyordu. Dr hemen agumentin 400 verdi ama ben sizden gribe antibiyotik verilmediğini bildiğim için başlamadım. Kültür sonucunu bekledik kültürde E. COLİ 40000 Koloni üredi yazıyordu. Sonra bugün tekrar farklı bir labaratuvarda tahlil yaptırdık sonuç yine nitrit protein negatif bu sefer lökosit ++ pozitif 46 yazıyor eritrosit 4 ve bakteri 1093 yazıyor. Kültür 3 gün sonra çıkacak sizce ne yapmalıyız? Bu gerçekten iye mi? Antibiyotik başlamalı mıyım? Antibiyotik başlamalı miyim? Nasıl tedavi edebiliriz? Çok teşekkür ederim şimdiden sevgiler... 

Yukarı Dön
Zehraws Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zehraws Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2018 Saat 21:51
Hocam merhabalar kızım 6 yaşında ve neredeyse 3 yıldır sizin sayenizde ilaçsız büyütüyorum. İlk defa size özel olarak bir şey danışmak istiyorum. Kızım pazartesinden beri hem idrarını yaparken yanıyor diyor hemde grip belirtileri geçiriyor. Burun tıkanıklığı hapşırma ateş gibi. İdrar testi ilk yaptırdığımızda nitrit negatif protein negatif lökosit 4-5 ve 4 epitel görüldü yazıyordu. Dr hemen agumentin 400 verdi ama ben sizden gribe antibiyotik verilmediğini bildiğim için başlamadım. Kültür sonucunu bekledik kültürde E. COLİ 40000 Koloni üredi yazıyordu. Sonra bugün tekrar farklı bir labaratuvarda tahlil yaptırdık sonuç yine nitrit protein negatif bu sefer lökosit ++ pozitif 46 yazıyor eritrosit 4 ve bakteri 1093 yazıyor. Kültür 3 gün sonra çıkacak sizce ne yapmalıyız? Bu gerçekten iye mi? Antibiyotik başlamalı mıyım? Antibiyotik başlamalı miyim? Nasıl tedavi edebiliriz? Çok teşekkür ederim şimdiden sevgiler... 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.