|
İdrar yolu enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Leyla Taş ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Tem 2017 Konum: Diyarbakir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Leyla Taş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2018 Saat 16:29 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Değerli hocam lütfen yardımcı olur musunuz kime güveneceğimi şaşırdım artık doktor değiştire değiştire bir hal olduk çocuğuma yine iye denildi lütfen sonuçlara bir de siz bakar mısınız eritrosit 1-2, nitrat negatif, lökosit 4-5 protein
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
IYE yok... Her zaman soyluyorum.. Turkiyenin bazı cocuk doktorlarina inanmayin.. Bu pustlar uc kurusluk cikar icin, her halti yerler.. Iste boyle: 4-5 Lokosit goruldu diye hemen IYE teshis ederler.. Turkiye'nin sahtekar Laboratuvarlari hic Lokosit gormeseler bile; 4-5 Lokosit goruldu diye yazarlar, zira isin RACONU bunu icap ettirir.. Denemesi kolay: O laboratuvara; idrar gorunumunde, "Cay suyu" gonderin, onda bile 4-5 Lokosit gorurler..Ondan sonra da; bunun gibi SALAK doktorlar IYE teshis ederler.. Düzenleyen Siddartha - 10 Haz 2018 Saat 00:10 |
![]() |
Zehraws ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhabalar kızım 6 yaşında ve neredeyse 3 yıldır sizin sayenizde ilaçsız büyütüyorum. İlk defa size özel olarak bir şey danışmak istiyorum. Kızım pazartesinden beri hem idrarını yaparken yanıyor diyor hemde grip belirtileri geçiriyor. Burun tıkanıklığı hapşırma ateş gibi. İdrar testi ilk yaptırdığımızda nitrit negatif protein negatif lökosit 4-5 ve 4 epitel görüldü yazıyordu. Dr hemen agumentin 400 verdi ama ben sizden gribe antibiyotik verilmediğini bildiğim için başlamadım. Kültür sonucunu bekledik kültürde E. COLİ 40000 Koloni üredi yazıyordu. Sonra bugün tekrar farklı bir labaratuvarda tahlil yaptırdık sonuç yine nitrit protein negatif bu sefer lökosit ++ pozitif 46 yazıyor eritrosit 4 ve bakteri 1093 yazıyor. Kültür 3 gün sonra çıkacak sizce ne yapmalıyız? Bu gerçekten iye mi? Antibiyotik başlamalı mıyım? Antibiyotik başlamalı miyim? Nasıl tedavi edebiliriz? Çok teşekkür ederim şimdiden sevgiler... |
![]() |
Zehraws ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhabalar kızım 6 yaşında ve neredeyse 3 yıldır sizin sayenizde ilaçsız büyütüyorum. İlk defa size özel olarak bir şey danışmak istiyorum. Kızım pazartesinden beri hem idrarını yaparken yanıyor diyor hemde grip belirtileri geçiriyor. Burun tıkanıklığı hapşırma ateş gibi. İdrar testi ilk yaptırdığımızda nitrit negatif protein negatif lökosit 4-5 ve 4 epitel görüldü yazıyordu. Dr hemen agumentin 400 verdi ama ben sizden gribe antibiyotik verilmediğini bildiğim için başlamadım. Kültür sonucunu bekledik kültürde E. COLİ 40000 Koloni üredi yazıyordu. Sonra bugün tekrar farklı bir labaratuvarda tahlil yaptırdık sonuç yine nitrit protein negatif bu sefer lökosit ++ pozitif 46 yazıyor eritrosit 4 ve bakteri 1093 yazıyor. Kültür 3 gün sonra çıkacak sizce ne yapmalıyız? Bu gerçekten iye mi? Antibiyotik başlamalı mıyım? Antibiyotik başlamalı miyim? Nasıl tedavi edebiliriz? Çok teşekkür ederim şimdiden sevgiler... |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|