Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lökosit yüksek apandisit olabilir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lökosit yüksek apandisit olabilir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Haticeberk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lökosit yüksek apandisit olabilir
    Gönderim Zamanı: 13 Tem 2018 Saat 09:43

Kadir bey iyi günler oğlum 27 aylık dün aniden başlayan karın ağrısı sebebiyle hastaneye gittim herhangi kusma ishal veya ateş yoktu 10 dakika aralıklarla ağrı giriyosu yaklaşık bu durum 3 saat sürdü kan tahlili tapıldı ve lökosit yüksek apandisit olabilir diye bizi başka hastaneye sevk ettiler orda da doktor elle muayene ettikten aonra tomografisi istedi ben ultrosonda direttim fakatkük çocuklrda emin olmak için dediler sonuçlar da sadece gaz çıktı size de gönderdim sonuçları ama anlayamadım sizce gerhangi bi sıkıntı varmı dünden beri kala da yapmadı sizce kansık fitil versem mi rahatlaması açıso dan çünkü bı sabahta karın ağrısı var15.3 kg bu arada
Wbc:14.78
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118370
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2018 Saat 18:46
BU doktorlar, cidden, ya: GERI ZEKALILAR, yada anasinin gozu SAHTEKARLAR... 
1- Apandisit veya Barsak dugumlenmesi gibi, ameliyat gereken durumlarda, agri DEVAMLIDIR.. Agri hic kesilmez, ve
siddetli de devamli artar.. Gelip gecici karin agrilari ASLA ameliyatlik bir durum DEGILDIR..Ya GAZ'dir , ya da arkadan ishal gelecektir.
2- PUST, tabiiki Tomografi isteyecek, zira onun ucreti ve  pust'un alacagi "komisyon" da yuksek olacaktir. 
3- 27 aylik bir cocukta, WBC ust siniri:17'dir. Assagilik namussuz Laboratuvar kasten cocuk kan degerleri
 yanina, Eriskin "Referans Araliklarini" yazinca, sanki WBC yuksekmis gibi, SAHTE rapor veriyor..
Sizin cocuktaki WBC:14,78 degeri (bu yas icin) NORMAL sinirlari icindedir..
4- Bu hastanelerin tamami boyle CETE halinde calisirlar... 
Yazilarimi okuyun , yoksa bu PUSTLARIN eline bir dustunuz mu, sizi iliginize kadar soyarlar.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Tem 2018 Saat 18:47
Yukarı Dön
Haticeberk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2018 Saat 14:23
Çok teşekkürler kadir bey kesinlikle burdaki doktorlara bi güvenim yok sadeve sizin yönlendirmeleriniz ve yazılarınızla hareket ediyorum fakat bu durumda çaresiz kaldım. Gerçkten varsa düşüncesiyle insanları sömürüyolar allahın cezaları ne bi açıklama yapıyolar ne soru sormanıza izin veriyolar sizin gibi doktorlara türkiye de ihtiyacımız var kesinlikle kaç tanesiyle kavga ettim verdikleri tepki hangi tıp fakültesini bitirdiniz diye ukalaca ve terbiyesizce bi cevap veriyolar neyse çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118370
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2018 Saat 23:12
Soylediginizin 1 tanesi bile yanlis olsa, sizi oracikta parcalarlar da, siz isin dogrusunu soyleyince; "-Hayir, dogrusu budur." da, diyemiyorlar.. 
Cirkeflikleri de bu yuzdendir... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.