|
emzirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2018 Saat 02:03 |
hocam 2 bucuk aylik oglum var, gecen haftalarda yazmistim emme sıklıgı azaldi, maillerinizi de okudum.kilo fazlasi olunca emmeyi azaltiyormus bebek. yalniz şoyle bir sorunum olustu, normaldede 3 saatten asagi emen bir bebek degildi ve sadece tek memeyle doyar. ancak son zamanlarda gunduz 4 bazen 5 saat te bir tek meme emiyor, gecede uyanmiyor, bu yuzden normalde de az sut ureten memenin sutu neredeyse bitti, diger meme su an yeterli. sorum şu ki tek memeyle emzirmeye devam edebilirmiyim yeterli gelirmi, yoksa diger memeyi mutlaka artirnaya calismalimiyim.
Düzenleyen cemre12 - 29 Tem 2018 Saat 02:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devam edebilirsiniz.... VEYA, oncelikle az sut gelen memeyi vererek, daha fazla sut imalini arttirabilirsiniz.. Daima kakaya bakin.. Beslenme ve kaka sekillerinin anlamini cok anlattim, onlari okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|