|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2018 Saat 14:45 |
http://m.YollaYap.com/bbtc/154098594712.jpg hocam vaktinizi almak istemezdim ama sormak durumunda kaldım. Cildim yaklaşık bir aydır bu şekilde pütürlü kızarık ve dokununca sanki tabakalarmış gibi dr gittim gözenekler kapanmış peeling yap gözenekler açılınca düzelir dedi dediğini yaptım ama düzelmek bir tarafa daha kötü oldu peeling de yapınca sızlamada eklendi. Ne tavsiye edersiniz teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir cins; allerjik reaksiyon.. Her turlu CEKIRDEK ihtiva eden gidalari kesin.. Kahve, Cukulata, butun cerezler, bu "cekirdekli gida" grubuna dahildir.. Bunlara: Keten tohumu, Susam gibi gidalar da dahildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|