Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen pişik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen pişik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilfatmam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bilfatmam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen pişik
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2018 Saat 20:14
Hocam 13 aylık kızımın bezin en çok değen yerler olan kasık ve popo üstünde pişiği hiç geçmiyor. Şu anda popo ağzında ve vajina içinde de tahriş var ve canı yanıyor, kaşıyıp ağlıyor, parmağıyla vajinasının içini kaşımaya uğraşıyor. Vajinası kabarmış gibi. Bezi sık değiştiriyorum. Forumda tavsiyeniz olan eau borique de denedim ve birçok krem denedim. Travazol gibi kortizonlu kremler geçiriyor ama bırakınca tekrarlıyor. Kızımın teni çok hassas, eline bir fıs kolonya sıkmıştık, eli kabar kabar su topladı. Lütfen fotoğrafa da bakıp bana bir çare söyleyin, kızımın canı yanıyor.
Poposu şu halde: http://m.YollaYap.com/bbtc/1541523025718.jpg

Düzenleyen bilfatmam - 07 Kas 2018 Saat 01:50
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bilfatmam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2018 Saat 02:00
Hocam bir de kızım bu gece uyanıp uyanıp canı yanar gibi ağlıyor. Memeyle geri uyurdu, onu da istemiyor. Belki idrar yakıyordur diye her seferinde altını değiştirdim ama bir süre daha ağlıyor ve sonra kucağımda uyuyor ama sıkıntılı. Belki de gazdır diye karnı üstünde kucağımda yatırdım ama pek gazı olan bir çocuk değildi. Ben sistitten çok çektiğimden aklıma bir de o geliyor. Sizce sistit gibi bir sorunu olabilir mi? Sistit benden bulaşır mı? Ben emzirdiğimden bunun için bir ilaç almadım ve uzun süredir var bende. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2018 Saat 03:47
Sistit; Antibiyotik kullanan kadinlarda sik gorulur..  
Yazilarimi okuyun, Cranberry yemisi kullanin.. Sistit, insandan isnsana bulasmaz. Genellikle, on tarafa 
kaka bulasmasi veya cinsel temas yolu  ile olur. 

Pisik icin, once; Thiocillin pomat, her altini actiginizda ( gunde 2 seferinde) surun.. Geri kalanlarinda,
Popolin, Desitin veya Nivea gibi kremlerden birini kullanin.. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bilfatmam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2018 Saat 21:28
Hocam dediklerinizi yaptım ama durum giderek kötüledi. Aşağıda resim var. Bugün cildiyeye gittim. Travazol ve butefin verdi. Sürüyorum ama resimde göreceğiniz gibi kızımın bekletilecek bir durumu yok. Bu ilaçlar işe yarar mı, durumu en kısa sürede çözebilecek ilaç nedir hocam?
Resim: http://m.YollaYap.com/bbtc/1542218974438.jpg
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 06:14
 Bez hazir kagit bezlerdenmi, yoksa eski usul, kumas bez mi kullaniyorsunuz??? 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bilfatmam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 10:21
Hazır bez hocam. Hazır bez alerji yapıyor galiba diye kumaş bez kullanmayı düşündüm ama fazladan yük olacakve pratik değil diye denemedim. Sizce denemeli miyim? 
Yukarı Dön
bugu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 182
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bugu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 13:01
Merhaba
Hocamın işine karışmak gibi olsun istemem ama. bez markanızı değiştirmeyi denediniz mi ? 
Bizde benzer bir durumu bezi değiştirdiğimizde yaşamıştık. maalesef pahalı ama prima en problemsizi bu konuda. 
ekonomik olması için molfix'e geçelim demiştik ilk resimdeki sivilce benzeri yaralar çıkmıştı ortaya.geçmiş olsun

Düzenleyen bugu - 15 Kas 2018 Saat 13:01
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 19:27
Dogru!! Bazi marka hazir bezler daha kotu yapiyor..
Kumas bezlerin de, beyaz sabun ile yikanmasi ve ASLA deterjan ve camasir suyu  kullanilmamasi gerekir.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Kas 2018 Saat 19:28
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.