|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2018 Saat 14:39 |
Merhaba doktor bey
Geçen hafta kan tahlili ile D vitamini değerime baktırdım. D3 ( 25-OH) değerim 23,5 ng/ml çıktı. Doktor bu ay bir ampul gelecek ay da 1 ampul olmak üzere toplam 2 ampul dvit içmemi söyledi. Zaten sizi takip ettiğim için kışları 1 ampul içiyordum. Şimdi gene tahlilden sonra 1 ampul içtim. 2. ampulü içmeme şimdi gerek var mı. Ya da 6 ay sonra mı içeyim. Siz genelde 6 ayda bir için diyorsunuz diye biliyorum. 23,5 değeri iki ay üstüste içecek kadar düşük bir değer mi? Ne yapmam gerekir. Size danışmak istedim. Çok teşekkürler... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
VAR!!! Bu kadar dusuk seviyedeki hastalar, daima iki ampul verilir..Sizin, onca acigi kapatmaniz ve ondan sonra IDAME edici dozda D vitamini kullanmaniz gerekiyor. Goruyorsunuz; senede 1 defa icmeniz bile yeterli olmamis, siz 6 ayda bir icin, veya yazlari uzun sureli gunese cikin.. Evet, cok dusuk bir deger. Senede 1 defa alinan Dvitamini ile bile; zehirlenme olacagini iddia eden, salaklari hatirladinizmi???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|