|
Gözde yaşarma , şime ve çapaklanma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
İstanbul
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gözde yaşarma , şime ve çapaklanmaGönderim Zamanı: 06 Ara 2018 Saat 00:06 |
|
Hocam kzım 5.5 yaşında. Okula gidiyor ve haliyle şu sıra sıkça rahatsızlanıyor. Yoğun burun akıntısı sonrası, 2 gözünde sadece burunla birleşim noktasında sarı damla şeklinde bir çapaklanma oluştu ve birazcık şişti.Ayrıca gözlerinde yaşarma da var. Göz kapaklarında hafif bir kızarıklık var. Baş ağrısı yok, ateş yok iştahı yerinde. Sadece genzi olabildiğince dolu. Arada balgamlı öksürüyor. Ellerinde ve ayaklarında herhangi bir ödem yok.
Yatırmadan önce boğazına baktığımda sağ bademciğin büyüdüğünü, ayrıca üst kısmından çizgi şeklinde beyazladığını gördüm. damağına doğru kan damarları gözükecek şekilde kırmızı çizgiler var. Bu görüntü 2 gün önce yoktu. Bu durumda ne yapmalıyım hocam.Eski yazılarını fırsat buldukça okuyorum. Biraz karışık bir durum olduğundan sizinle paylaşmak istedim. Fikirleriniz benim için kıymetli. Esenlikler dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2018 Saat 02:20 |
|
Tek ademcikte boyle manzaralar olmasi, akla: Enfeksiyoz Mononukleoz'u getirir. AMA, atesin olmamasi, biraz bu teshisden uzaklastiriyor. Ats olmadigina gore; Antibiyotik de gerekemz. Cok okumaniz lazim COK!! Hem forum yazilarini, hem Makalelerimi okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|