|
Reflu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
arzunisaelis ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzunisaelis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2018 Saat 16:36 |
Ayrica 8 yasinda kızıma eylül ayında acil hastaneye yatırıp iki kez endoskopi yaptılar. Ve midesinde yaralar goruldu reflu görüldü. Reflu tesisi koydular. Lansorve gavizkon verdiler neredeyse 3 aydır içiyoruz.hic fayda etmiyor.belirtileri aynı devam ediyor.lutfeen yardım edin küçücük çocukta reflu neden olur. Geçmesi için ne onerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabii ki fayda gormezsiniz… TESHIS YANLIS!!! Reflu; midede yara yapmaz!! Ayrica da; meslek hayatim boyunca, hicbir cocuk hastasinda; "midesinde yara" gormedim.. Resmen uydurmuslar.. Size nasil yardim edeyim… Sikayetlerini yazmamissinizki!!!! Ben o salaklarin teshisine kanip, tedavi filan vermem… Siz hele bir sikayetlerini bir anlatin.. |
|
![]() |
|
arzunisaelis ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzunisaelis
Hic bir şekilde geçmeyen bir oksurugu var. Temmuz ayında başladı halende sürmekte.surekli tekrar eden bir sinüzit. Çok sık ggegirme hıçkırdık karın ağrısi. Ankarada gitmediğimiz hastane bölüm yayılmadık tahlil kalmadı. En son midesine bakacağız dediler bizede gösterdiler reflu kaçağını. Verdikleri ilaçları malesef bir umut iciriyoruz ama hiç fayda etmiyor bu ilaçları içerken biraz rahatlıyor gibi sanki. Ama bırakınca yineaynı.eğer gerçekten dedikleri gibiyse yokmu bunun bir tedavisi çocuğunuz hep bu tahatsizliklarlami yasayacakg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"...…En son midesine bakacağız dediler bizede gösterdiler …." Bu tip sahtekarlik, bir tek Turk doktorlarina mahsustur… Onlar gosterdi, siz de anladiniz!!! Yok yaaa!! Nasil inaniyorsunuz… Midedeki yara NIYE oksuruk yapsin… Reflu; agiz boslugunun hemen alt kismindaki tahrisden olur. Mide de OLMAZ!!! Iliadin damla, 5 gun kullanin.. Nasil kullanilacagini hep anlattim.. Birde; aksamlari basucuna; 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzunisaelis
Öksurüğümüz çok gıcık şeklinde artmaya devam etti ıyi bir kgb araştırdık ve götürdük ankarada. Her şekilde muayne etti burnundan hortum gibi bir kamera sokup baktı hocam. Ve sölediği tek şey reflu aynen dediginiz gibi boğazın altında çok tahriş var mideden kaçağı var dedi. Biz tam iki yıldır bu gıcık öksürükle mücadele ediyoruz. Lansor ve gavizkonverdi de iki yıldır veriolar bunları geçmio. Lutfen yardım edin bu reflunun sizin uygulayabileceğimiz bir tedavisi ilacı yokmu. Perişan oldu çocuk
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Famodin 20 tablet, her sabah 1 tane alsin.. Yataginin bas ucunu yukseltin. 1 hafta sonra sonucu yazin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzunisaelis
7 yaşında ve 30 kilo hocam. Bilmeniz grrekiyormu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzunisaelis
20 mg diymi hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|