|
Bebek grip ve beslenememe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlemgungormez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2016 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemgungormez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ara 2018 Saat 18:15 |
Kadir Bey merhaba
Kizim 6 aylık grip oldu. Ateş burun tıkanıklığı var. Ağzı burnu balgam dolu. Öncesinde uykuda emziriyordum meme reddi nedeni ile. 2 gündür uykuda emzirmeye çalışınca da hemen uyanıyor tıkanıyor. Uyanıkken su vermeyi denedim. Sütümü sağıp denedim. Mama denedim. Kaşık, şırınga ve elimle. Biberon da denedim. Hiçbir şekilde beslenmeyi kabul etmiyor. Dün hastaneye git tık serum için damar yolu bulamadılar. Çocuk hırpalandı diye döndük. Sürekli deniyorum ama besleyemiyorum. Serum fiz. Cold mix buhar uygulaması sürekli yapiyorum. Başka yapabileceğim bisey var midir
|
|
özlem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne oldu??? Serum takamadilar da cocuk daha mi kotu oldu?? Hep diyorum, Turkiye'deki hastaneler sadece sahtekarlik yaparlar.. Sirf fatura sisirmek icin, Serum takarlar.. Cocuklara seker yedirmezler, DAMARDAN sekerli su verirler!!!! Bebegi emzimeden once, Serum Fiz ile burun temizligi yapin.. Yeterli olmazsa, Ilaidin Pediatrik damlasini kullanin.. 3 gun, gunde: 2x2'ser damla damlatin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Ara 2018 Saat 20:41 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|