|
Tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2019 Saat 18:24 |
4GP.ME/bbtc/154644212230.jpg Merhabalar hocam arkadaşımın çocuğu için yardımınızı rica edicem 3 ay sonra 5 yaşının bitiricek kulak ağrısı için Dr a gitmişler kanında enfeksiyon var demişler ağızdan antb alınca hep kustuğu için iğne vermişler kulak agrısı için dolven ve illadin tavsiye ettim kullanacaklar ben sonuçlara baktım sanırım sizin dediğiniz gibi yetişkin referans değerlerini kullanmışlar WBC çok az yüksek önemlimidir bilmiyorum kendi çocuğum olsa asla ilaç veya iğne kullanmam ama başkasının çocuğu olunca durum başka oluyor o yüzden size danışmak istedim tahlili sizde değerlendirirseniz sevinirim yardımınız için şimdiden tesekkurler saygılar Düzenleyen turnam - 02 Oca 2019 Saat 18:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118944 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacmalik.. Tipik Turk doktoru.. Grip geciriyor, sakin antibiyotik kullanmayin.. Hele "igne" ne oluyor??? Aptal'a bak!!! "kaninda mikrop varis"!!! Aptal, agizindan cikani, kulagi duyuyor mu acaba.. AMA, bu geri-zekalilik butun Turk doktorlarinda VAR.. 1- Enfeksiyon ile Sepsis arasindaki farki.. 2- Enfeksiyon ile Enflamasyon (yangi) arasindaki farklari bile bilmezler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|