Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan sekeri dusuklugu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kan sekeri dusuklugu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 472
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kan sekeri dusuklugu
    Gönderim Zamanı: 13 Oca 2019 Saat 11:32
Merhaba kadir bey bugün bir yazı okudum ve benden kaynaklanmakmasına üzüldüm gebelik sırasında kan şekeri düşüklüğü çıkmıştı ama Doktorlar hep önemli değil her gebelikte olur demişlerdi bunun için bir tedavi görmedim benim çocukluğumdan beri kan şekerim düşüktür zaman zamanda etkilerini görürüm göz kararması üşüme titreme vs doktorlarda gebelikte normal dedikleri için onemsememistik sezeryan doğum ile gelen bebeğim ilk gün neredeyse hiç uyanmadı hep uyuyordu hemşire çimdikle uyandırıp ilk gün bir kaşık şekerli su verip öyle emzirmistim üç gün dört beş saat akşama kadar aralıksız uyudu emzirmeye ne yapsak uyanmadigünden geç kalmışız üç gün kontrolünde sarılık 28 çıktı gözleri bile sarıydi iki gün makinede yattı sonra yavaş yavaş normale döndü geçen sene her gripte akciğerler aşiri hırilti li olduğundan her doktor farklı teşhis koydu bronsiolit zaturre hatta verem bile diyen oldu bu sene grip aşısı ve evde bakım sayesinde çok şükür hastalanmadi ama çocuğumda benim gibi hayat boyu düşük kan şekerimı olacak kalitsalmidir. Akciğer hırilti si ile ilgisi varımdır birde görmede sorun olurmu göz kontrolü iyi çıktı ancak on alt kısmı sanırım göremiyor bişey isteyince bulamayıp az ileri gidince buluyor birde zaman zaman göz altı morluk oluyor

Düzenleyen yagmurb - 13 Oca 2019 Saat 11:33
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118765
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2019 Saat 19:43
"Sari cizmeli Memet Aga!!!  "

Elinizdeki Kan Sekeri seviyelerini bir yazsa IDINIZ!!! Ber Turk doktorlarinin teshisleri ile ASLA yorum
 yapmam… 

Sarilik ile kan sekerinin bir alakasi yoktur, tamamen Turk doktorlarinin uydurmasidir. 
Goz muayenesi NORMAL ciktiginda gore bir sey yoktur..  AMA, gozunu asagi ceviremiyorsa, 4. kafa cifti 
siniri olan  Trochlear sinir felci olabilir. Bir Noroloji doktoru gorsun. 
Gen, YASINI bile yazmadiginiz icin, baska yorum yapamiyorum.. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.