|
karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2019 Saat 13:46 |
Hocam merhaba oğlum 3,5 yaşında dün gece ateşi çıktı. Öksürük burun akıntısı falan yok. bayramda grip olmuştu iyileşeli bir hafta olmuştu onunla ilgili değil gibi. Solunum dakikada 30 gibi. bir de birhaftadır karnımağrıyor diyordu. Şimdi de karnının ağrıdığını söylüyor.apandist aklıma geldi. Doktora da gitmedik henüz. Sizinfikrinizi almak istedim. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu yaşta Apandisit son derecede nadirdir.
2- Apandisit ağrısı; devamlıdır. Hiç ara vermez ve şiddeti giderek artar. Geldi-gitti agrılar ASLA Apandisit ağrısı değildir. Muhtemelen ishal olacak, ilaç kullanmayın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Haz 2019 Saat 19:32 |
|
![]() |
|
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teşekkürler. ben size yazdıktan sonra kustu. Midesinin bulandığını söylüyor. Tuzlu Ayran yoğurt falan vermeye çalışıyoruz. Başka ne yapabiliriz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İlaç vermeyinde ne yaparsanız yapın. Bol su/sıvı gıda teklif edin, zorlamayın.
|
|
![]() |
|
Dediğiniz gibi ishal oldu. Karnının ağrıdığını midesinin bulandığınısöylüyor. Ateşi var 38 civarı. Halsiz. Dün doktora götürdüm.bağırsakları hareketli dedi. Hafif Boğazındada var dedi zimaks yazdı ateşi devam ederse başla dedi.hem boğaz hem bağırsak Için dedi. Ishal olursa enterogermina diye bişey al dedi. Bunlara gerek var mı ben almadım. Çok Sağolun hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her ikisine de gerek yok.. Kasten mi veriyor bu ilaçları, yoksa cahilliğinden mi??
|
|
![]() |
|
Bence cahilliğinden. ya da aldığı eğitimden. Kasıtlıyapmaz diye düşünüyom. Ahlaken güvenilir diye referansalmıştım birinden. En iyi doktor ve dürüst diye tercih ediliyor. Neyazıkki Türkiyenin sistemi bu. Hocam çok sağolun
|
|
![]() |
|
Hocam bir şey daha sormak istiyorum. Ağrı kesici ya da ateş düşürücü olarak mecbur kaldığımızda dolven mi calpol mu tercih edelim hangisi daha masum. Bir de bu ateşin kaç gün sürmesi normal. Bazen keyifli ama normalde zor uyuyan çocuk kendi kendine uyuyo. Bu halsizliğinden korkmamızı gerektirecek bir durum yok diye düşünüyorum. Doğru yolda mıyız?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|