|
Kaka |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Özyugu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KakaGönderim Zamanı: 08 Eyl 2019 Saat 21:55 |
|
Merhaba doktor bey kızım 36aylik size birşey danışmak istiyorum kiximda ara ara kakada kirmiziliklar görüyorum bazen mukusla beraber bazen kakanın etrafında küçük kırmızı alanlar.gastroentolojiye götürdüm.
Dr alerji bu yaşta olmaz dedi (nasıl bu cümleyi kurdu hayert ettim) Duphalac ve reflor verdi Kaka kıvamı katı olmasın diye duphalac refloruda yararlı bakterileri artırmak için dedi. Sorum şu duphalac kullanımının zararı var mı çoğu zamn çok sert kıvamlı yapmıyor? Reflorun kullanma amacı doğrumudur?kullanilmalimidir? Sizin tavsiyeleriniz merak ettim
|
|
|
Güneşim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2019 Saat 03:37 |
|
Kilosunu yazsa idiniz, yorum yapabilirdim.. 14 kilo ustu ise, cok yediginden olabilir. Sert kaka yaptiginda, Duphalac kullanin.. Prebiyotik SEKER olup, barsaktan emilmez. Probiyotik bakterilerin cogalmasini saglar. Beraberinde; "Reflor"??? En azindan bir zarari olmaz. Allerji konusunu artik; Turk doktorlari ogrenmeye basladilar demekki!! Kitap okumadan sadece derslerde Turk Prof. larin anlatiklari ile Allerji konusunu ogrenenler ise hicbir zaman ogrenemiyecekler. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|