SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ev konservesi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
akasya2213 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akasya2213 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ev konservesi
    Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2019 Saat 15:32
Hocam merhaba;

Yıllardır evde domates konservesi yaparız, bu akşam yine yapmaya hazırlanırken şöyle bir haber okudum. Ev konservelerinde 'clostridium botulinum'
adlı bir bakterinin üreme riski olduğu, ve ürediği takdirde nörolojik bir çok rahatsızlığa sebebiyet verdiği yazıyordu haberde.
Böyle bir tehlike var mıdır? Var ise ne gibi önlemler alıp neye dikkat etmeliyiz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2019 Saat 20:41
Vardir!! Domuz eti ve urunleri tuketilen mutfaklarda pis calisildiginda olur... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2020 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.