|
Burunda Uçuk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serifegül ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2007 Konum: yeni evinde Durum: Aktif Değil Puanlar: 816 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serifegül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eki 2019 Saat 01:23 |
Hocam merhabalar
6 yaşındaki kızımda geçtiğimiz hafta soğuk algınlığı vardı. Ateş öksürük yok sadece burun akıntısı. Daha sonra burun içine doğru ve burun kenerında Uçuk çıktı ve burnunu silmek zorunda kaldığımız için uçuklar büyüdü. Şu an burun içinde kenarında çenesinden Uçuk var. Hatta bileğinin üstünde dahi çıktı. Hatta şu an benim burnumda da Uçuk var. Bana da bulaştı. Dr a götürdüm asiviral krem verdi. Bir hafta kullanın geçmezse tahlil yapalım dedi. Daha ikinci gündeyiz kremde günde 3 defa sürün dedi. Birinci sınıfa başladık biraz zor bir süreçti stresten kaynaklı olabilir mi? Dr tahlil isterse ne yapmalıyım? Sizin önerilerinize ihtiyacım var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ucuk o sekilde olmaz... Impetigo. Gunde:2x1 Thiocillin pomat surun. Ne tahlili yapacakmis!!! Sacmalamasin!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|