|
Calpol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eki 2019 Saat 15:49 |
hocam merhaba
Calpol ü şişe açıldıktan sonra kaç gün kullanabiliriz Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saklama sartlarina gore degisir. En garantilisi, hastalik gectikten sonra, artan BUTUN ilaclarin atilmasidir. Hic ates dusurucu kullanmamak daha uygundur. Ates; vucudun en onemli savunmasidir. Ahmak Turk doktorlarina kanmayin!! Onlar sizleri ates ve havale ile korkutarak kazanc saglayan sahtekarlardir. Tabii arada birde COCUK OLDURURLER!! O kadar kusur da Kadi kizinda bile olur degilmi?? Unutmayin, simdiki Cocuk doktorlari verdikleri ilaclarin icinde hangi madde ve ne miktarlarda var, dozlari ne kadardir BILMEZLER!! Hele, bebeklere "donusumlu" ates dusurucu vermek, tam anlami ile oldurmeye tesebbustur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Eki 2019 Saat 18:47 |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam dün kızımın 18 aylık aşıları yapıldı iki omuz ve bir ağız. Gece ateşi çıktı ve 40 i geçince panik yaptım calpol verdim ama şişe iki ay olmuştu acilali ve karanlık serin yerde duruyordu. .. ilaçtan 3 saat sonra sarı safra şeklinde kustu bende bozuk mu acaba dedim.hocam hiçbir hastalığı yoktu ve halen de yok yani aşı bu kadar ateş yapar mı acaba ve ben çok Üzgünüm acaba bozuk ilaç mi verdim diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agzi iyi kapali tutuldu ise, ilac dan degildir. Asiya bagli ates, 1 gunden fazla surmez. Uzun surerse, baska bir hastalik basliyor demektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|