Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak ağrısı  ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak ağrısı ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Unuttum06 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 371
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak ağrısı ates
    Gönderim Zamanı: 08 Eki 2019 Saat 22:25
http://4GP.ME/bbtc/1570562338389.jpg

Hocam yigenimin kulağı ağrıyormuş annesi bir damla zeytinyağ damlatmis sonda beni aradı iliadin anlattım ona başlamış bu şekilde akinti olmaya başlamış hastaneye gitmeye gerek var mi ateside 39 civari
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2019 Saat 22:45
Ağrı ateş var bactrim başlasın mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117880
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2019 Saat 22:51
Agrili devrelerde, kulaga damlatilan BUTUN sivilar, kulak zarinin yumusamasina ve delinemsine sebep olurlar. 
Eskiden; kulak agrisinin mekanizmasi ve Iliadin bilinmezken, zarin cabuk delinip, akip, Agrinin gecmesi icin
 kullanilirdi. 
SAKIN bu safhada kulaga bir sey damlatmayin.. SADECE Iliadin ile devam edin. 
Ilaveten Bactrim surup, baslayin ve 5 gun verin. 
Kilosu ve yasi yazili olmadigi icin, gunluk ilac dozunu ; SIZ ilacin icini okuyup ogrenin, ona gore verin. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2019 Saat 22:53
5 yaşında hocam çocuk  18 buçuk kilo
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117880
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2019 Saat 02:27
Gunde:2x1,5 olcek verin. 5 gun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.