|
Yenidoğan sarılığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2019 Saat 16:43 |
Hocam yeğenim doğdu 6. Gün bugün sarılık kanda 23 çıkmış fototerapiye yatırdılar şimdi eski postlara ve tabloya baktım önemi yok demissiniz napalim hocam .. birde şırnak istediğim benim kızımida 6. Gün 22 birimle yatırmıştık fototerapi almış ti bu fotoerapinin bir zararı varmıdir öptüm ellerinizden hocam ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
KACIN.. Sakin o ahmaklara inanmayin, 6. gune kadar saglam gelmis bir bebekte, Fototerapi filan gerekmez. 25 ustune gerekir. Bilirubin tablosunu gozlerine sokun.. Eve gidin, cam arkasindan ciplak olarak gunes isinina tutun.. Gunde: 2x 20 dakika.. 10 dakika on, 10 dakika arka..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Ara 2019 Saat 20:14 |
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Tamam hocam ileticem .. peki hocam benim kızım almıştı fototerapi bir zararı varmı ilerleyen dönemlerde sorun olurmu hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Gerçi 7 yaşında şuan ama fototerapi aldığında rengi çok bronzlasmisti cildine organlara bir zararı varmıdır hocam ...hep kafama takılan bir soru olmuştur ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olmaz.. Fototerapi suresi ve kullanilan lambalar uygun degil ise, bronzlasma olabiliyor. Yazarlar kismindaki Sarilik ile ilgili makalemi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|