|
Öksürük ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2020 Saat 16:21 |
Kızım 7,5 yaşında bir haftadır özelikle geceleri artan öksürük ve burun tıkanıklığı vardı ilaç kulanmadık 3 gün önce gece 37 civarı ateşi başladı sonraki iki günde 39-40 arasında en az olduğu 38.8 civarı 3 defa dolven verdim toplamda şuna ateş 39.6 halisyunasyon görüyor dolven verdim sürekli uyuyor iştah yok ara ara midesi bulanıyor son kakası baya cıvıktı okul arkadaşı domuz gribi olmuş hastaneye gitmelimiyiyim limon bal ve illadin damla uyguluyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. "Dmuz Gribi" palavralarina pek kendinizi kaptirmayin.. Ne Testlere, nede Enfluvir ilacina gerek var. Paraniza yazik. Gecen senelerde; Tamiflu ile yapilan sahtekarliklarin tekrari.. Atesini SAKIN dusurmeyin..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Oca 2020 Saat 18:40 |
|
![]() |
|
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Doktor bey 3 gün yüksek ateşten sonra kızımın ara ara karnı ağrıyor ve sulu kakası devam ediyor sanırım domuz gribi geçirdik sosyal medyada bazı doktorlar salgın olduğu özel ilacın kullanılması gerektiği bu hastalığın Başka arazlara. Neden olduğu yazıyor bizim durum düzeliyor sonradan başka yan hastalıklar çıkarım ilaç kullanmadığımız için bide diğer kızım 4 yaşında gece o da ateşlendi bu sabah düştü ikisininde burnu tıkalı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN Turk doktorlara inanmayin!!! Duyan da zanneder ki, Turkiye'de butun dunyadan farkli bir "Domuz gribi" var.. Tamamen ilac firmasinin gaz vermesi!! Hastaligi agirlastiran, suresini uzatan, hatta cocuklarda olumlere sebep olan, hep verilen ilaclardir.. Atesi DUSURMEYIN, hastaliginiz cok kisa surer.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Oca 2020 Saat 18:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|