|
|
kitap çıkarın lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 567 |
Yazar | |
Mamafi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam okunur mu ne demek. Sayenızde ıkı çocuk büyüttüm öncelikle Allah sizi yetiştiren anneden razı olsun. Dört gözle beklıyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Editorlerden gecti, basilmasini bekliyorum.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2021 Saat 19:01 |
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
Hocam bende takipteyim.
Umarim en kısa zamanda çıkar. Sürekli girip bakıyorum acaba basıldı mı diye.
|
|
![]() |
|
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
Konuya mesaj geldikce bile heyecanlanıyorum dört gözle bekliyoruz hocam
|
|
![]() |
|
erhazan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 155 |
Bir gelişme oldu mu acaba kitapla ilgili. Mail attım kitabevine konuyla ilgili ancak dönüş yapılmadı. Sabırsızlanıyoruz :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 567 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
|