|
Grip belirtileri ve karın ağrısı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Scherbatsky ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Scherbatsky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2020 Saat 14:31 |
Merhaba doktor bey, 3 yaş 9 aylık kızım var. 2 gecedir yüksek ateş, burun akıntısı,öksürük, halsizlik, uyku hali ve karın ağrısı var. (İshal yok, ağlarken bir kere kustu başka kusma olmadı) ateşe müdahale etmiyorum ancak dün ve bugün paranox fitil verdim, çünkü karnım ağrıyor diye mızmızdı ve halsizdi. Dilde pas yok ağız kokusu yok. Ancak hiç hastalandığında bu kadar halsiz ve uykulu olmazdı. Uyanık olduğu zamanda çok hareketsiz ve mutsuz. Endişeleniyorum sizce doktora götürmeli miyim? Ekstra karın ağrısı olması neyin belirtisi olabilir? Karnından sesler de geliyor ve geğirme de var.
Düzenleyen Scherbatsky - 16 Şub 2020 Saat 14:43 |
|
![]() |
|
Scherbatsky ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Scherbatsky
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nefes sayısı dakikada 27-30 arası değişiyor. Cold mix kullanıyorum. Portakal ve bal veriyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyor, aynen devam edin.
Grip+Karin agrisi(veya, Bulanti, kusma , ishal) = Domuz gribi. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Scherbatsky
Teşekkür ederim, peki karın ağrısı için rahatlama sağlayacak ne yapabilirim? Karnım ağrıyor diyerek ağlıyor sürekli.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak bir seyler icirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Scherbatsky
Doktor bey kızımın nefes sayısı dk da 36 civarı. Endişe edilecek bir durum mudur?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
60 ustu, sikintilidir.
Ilgili yazilari okuyun. Ilk sayfada: Makaleleri ve sabit Forum yazilarinda. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Scherbatsky
Teşekkürler iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|