|
Bademcik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Essraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2020 Saat 15:42 |
Mrb doktor bey Kizim 4.5 yaşında 20 kg 3 gündür bademciginin
Bir tarafı şiş ağızıda çok büyük aftlar var ateş en fazla 38.5 oldu Ateş düşürucu vermedim ağzını hiç açamıyor dudakları da iltihaplı Gibi oldu Evde ceftinex 250 lik antibiyotik var eşim sürekli ilacı ver diye Baskı yapıyor ben de direniyorum dili hafif pas rengi bir de koku da var Tanrım verde kullanıyorum ılık limonlu bal veriyorum antibiyotiği kullanayim mi doktora götürmedik henüz kan tahlili de yaptırmadım yüzünün ve boğazının sol tarafı şiş ve iç yanağı baya yara dolu |
|
![]() |
|
Essraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tantum verde kullanıyorum sol taraf çenesinin hemen altı şiş lenf bezleri şiş sanırım dili ağzının ici hep yara
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek tarafli Bademcik sismeleri daima; Enfeksiyoz Mononukleoz denilen bir VIRAL enfeksiyonu gosterir.
Turk doktorlari bu hastaligi bilmezler. Antibiyotik alanlarda da, dokuntu olur, ve antibiyotiklere de cevap vermez, 1 hafta ates yapar. Doktorun aptal olani da, siz "..Ates devam ediyor..." diye her gittiginizde, Antibiyotigin yanina antibiyotik ilave eder, olmadi; Igne seklinde verir, cocuk perisan olur. Kan Sayimi yaptirirsaniz, MONO degeri yuksek cikar. Tedavisi yoktur. Bu hastalik ile ilgili yazi ve makaleleri okuyun. Bilhassa; "Alice in Wanderland" sendromu isimli makalemi yazarlar bolumunden okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Şub 2020 Saat 19:09 |
|
![]() |
|
Okuyorum hocam bugün karin bölgesinde döküntüler var kızarık benek benek
Normal mi bu ? Hep uyku halinde ağız yaralarından hiç birşey yediremiyorum yutkunmakta zorluk çekiyor. Dili ve bademcikleri beyaz beyaz iç yanaklarda hep yaralar var yaralar için ne yapabilirim? Ateşi 37 civari
|
|
![]() |
|
Hocam bir de damaklari bembeyaz ve şiş diş etleri de öyle şiş ve bembeyaz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
E.M. bazen dokuntu yapar, onemli degildir.
Agiz icin; Tantum Verde sprey kullanabilirsiniz. 1 hafta surecek. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam bu şekilde dilinin resmi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|